У статті розповідається про огляд фемінізованих сортів. Такі як Big Bud та Russian Snow.

Зміст

Свіжість та бадьорість на весь день - Big Bud

Big Bud


Сорт марихуани Big Bud багатьом знайомий ще з давніх часів. Він прославився своїми властивостями і чудовим урожаєм. Про насіння даного сорту всі говорять із захопленням. Цей сорт трави багато хто вважає рекордсменом, який користується величезним попитом у гроверів. Це пов'язано з тим, що він володіє величезною потужністю, унікальним ароматом, і за смаком досить близький до солодкого фрукту.

Де почали вирощувати Big Bud

Це покращена версія Біг Бад фемінізованого. Найперша марихуана цього сорту була виведена за допомогою генетичної суміші Сканк і Афгані. Володіє унікальними властивостями, чарує досвідчених гроверів, тому ми і рекомендуємо вам замовити насіння фемінізованих конопель даного сорту.

Справжній шок від конопель Big Bud

Цей сорт добре підійде як для відкритого, так і для закритого грунту. Його висота в середньому досягає 100-150 см. В індорі він може дозріти за 7-8 тижнів. Починати збирати плоди можна вже в кінці вересня. Для того щоб отримати хороші і щільні суцвіття, потрібно просто підрізати верхівку рослини, і після вона випустить красиві суцвіття, які будуть переповнені смолою.

Індіка чудово і смачно пахне. Під час куріння, людина на видиху відчує фруктовий пряний аромат. На смак він може бути терпким і землистим. Такий запах підбадьорить, додасть гармонію внутрішньому спокою, і фізичну рівновагу.

Russian Snow - морозна свіжість

Russian Snow


Насіння конопель «Російський Сніг» найкраще! Вже судячи з самої назви можна це зрозуміти. Шишки цієї рослини мають величезну кількість смоли. Коли рослина починає цвісти, то придивившись, можна помітити, як з шишок починає виділятися велика кількість смоли.

Походження конопель Russian Snow

Зовні коноплі дуже гарно виглядають, здається, ніби рослину рясно покрив іній. Фемінізоване насіння каннабісу Russian Snow може сміливо називатися гібридом Вдови і всім відомого АК 47. Сорт вже встиг сподобатися багатьом гроверам, і навіть стати улюбленцем. При його вживанні можна отримати ефект насолоди із ароматним, напівсолодким присмаком.

Russian Snow буде скоро найпоширенішим по всій Європі, так як він просто і без проблем звикає до самого різного клімату.

Насіння конопель Російський Сніг: Вирощування та рекомендації

Гарному врожаю сприяють безліч факторів, з 1 м 2 можна отримати більш ніж 450 грам марихуани Russian Snow. У висоту рослина досягає більше метра, але при цьому, має досить компактний вигляд. Культивацію можна проводити як в індорі так і аутодорі. Даний сорт відмінно підійде для новачків.