У статті розповідається про три величні автофеми. Такі як Auto Big Bang, Auto Big Bud, Auto Big Devil 2.

Зміст

Auto Big Bang - ефективний сорт конопель у всіх сенсах

Auto Big Bang


Даний фенотип рослини єдиний з найбільш простих для вирощування сортів каннабісу. Марихуана Auto Big Bang (Авто Великий Вибух) фемінізована, представляється як суміш з деяких здавна популярних сортів - унікального Skunk, а також Northern Lights і El Ni. Можливість автоквіту він одержав від Рудералісу. Безперечно, це відмінний зразок селекції, чому ми і рекомендуємо вам купити насіння марихуани Авто Великий Вибух.

Культивування та рекомендації Auto Big Bang

Сорт дуже добре підходить як для умов індор, так і середовища аудтдор. Період цвітіння відносно невеликий, рівняеться 6-ти тижням. У гроубоксі слід використовувати світло потужністю 1000 Вт на квадратний метр при режимі 18/6 в період вегетативної фази рослини. Для «запуску» початку цвітіння, режим освітлення необхідно зменшити до дванадцяти годин. Використовуючи технологію SOG можна досягти значних плодів.

Параметри конопель і рівень врожаю:

  • Indoor: 900 гр. / м²;
  • Outdoor: 45 гр. / кущ;
  • Висота рослини 60 - 100 см;
  • Період цвітіння 42 дні (indoor) / 5 - 6 тижнів (outdoor).

В аутдорі Auto Big Bang дозволяється зрощувати доти, поки температура повітря залишається більше 10 ° C. Рослина не потребує великої кількості добрив, і володіє непоганою стійкістю проти захворювань і шкідників. Ці обставини дають можливість Auto Big Bang бути зразковим сортом конопель для гроверів новачків.

Аромат і вплив Авто Біг Бенг

За особистими смаковими якостями залишається спадкоємцем власних «батьків» і кожен, хто побажає його випробувати, знаходить масу позитивних хвиль впливу каннабісу Auto Big Bang. У разі якщо людина втомилася, «Великий Вибух», безсумнівно, допоможе зосередитися і прибере стомленість, змінивши її прохолодою і бадьорістю. Рослина має розслаблюючий ефект і трохи заспокійливі якості.

З лікарської точки зору сорт відмінно справляється зі стресами, позитивно впливає на нервову систему.

Auto Big Bud - універсальний сорт

Auto Big Bud


Як тільки обговорення заходить на тему сортів каннабісу Auto Big Bud, то основний інтерес спрямований на те, що він дає найвищу врожайність. Зовнішній вигляд виділяється великими суцвіттями, які сильно виділяють смолу. Рослина легко піддається контролюванню.

Характеристика насіння конопель Auto Big Bud

Аромат рослини чудово милий. Він поєднує в собі букет фруктових нот, прянощів і бадьорості. Рослина унікальна, надає бадьорий вплив з напливом сатіви.

Вирощування та рекомендації Авто Біг Бад

Тривалість цвітіння фемінізованого Авто Біг Бад триває 50 - 65 днів, урожай з сухих плодів можна зібрати, через 2 місяці. Висота каннабісу 60 - 100 см. Він досить стійкий до комах і цвілі, не вимагає додаткового догляду. Насіння конопель Auto Big Bud, з яких виростає прекрасна і незвичайна рослина, можна застосовувати як прекрасну кімнатну рослину в житлі до того часу, як настане пора врожаю.

Ефективність каннабісу

Конопля Auto Big Bud має потужній, однак при цьому досить ніжний ефект. Тобто ефективність даного сорту каннабісу тонізує, проте не глушить. Сорт прийдеться до душі як новеньким в даній справі, так садівникам і колекціонерам з досвідом.

Auto Big Devil 2 - створений для справжніх цінителів свободи

Auto Big Devil 2


Є в нашому інтернет-магазині сорт конопель такий як Auto Big Devil 2. Він ще є новою, відмінною версією знаменитого автоквіту Big Devil. Ці насіння конопель першовідкривачі отримали завдяки схрещуванню Fruity Skunk і Big Devil.

Чудовим доповненням до структури рослини конопель є ще й збільшена кількість додаткових гілок. Багато людей кажуть, що вибір сорту конопель Auto Big Devil 2 - чудовий шанс для тих, хто захоплюється стрімкими і вельми плідними сортами.

Характеристика насіння конопель Auto Big Devil 2

До його характеристики відноситься розвиток досить великого стебла з вельми яскравими щільними шишками. Цвіте протягом 6-ти тижнів. Приступати до збору врожаю плодів можна на 9-му тижні після висадки. Чудовою якістю даного гібрида є його надзвичайно славна смакова властивість, що нагадує тон Scunk. Цей сорт каннабісу належить до третього покоління автоквітів.

Даний сорт конопель Auto Big Devil 2 фемінізований, саме за це його обожнюють споживачі. Це пов'язано з тим, що сорт Auto Big Devil 2 дає хороший урожай і великі кущі. У результаті вийшов автоквітучий сорт каннабісу, що росте близько 1.5 - 2 м у висоту. Не можна не згадати, що Авто Біг Девіл найпродуктивніший і ароматний варіант, тому ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани даного сорту.

Відмінні якості і ефективність марихуани Auto Big Devil 2

Аромат нагадує смак апельсину з повітряними нотами «міцного» лимона. Auto Big Devil 2 володіє відмінною різницею, в порівнянні з іншими сортами каннабісу - великим зростом. У випадку якщо ви зважитеся виростити власні рослини у відкритому грунті, будьте готові до того, що кущ виросте до 2 метрів.