У статті описані найкращі представники американської коноплі. Такі як Haze, New York Diesel(Нью-Йорк Дизель), Skunk #11, Acid.

Зміст

Haze - класичний каліфорнійський сорт

Haze - класичний каліфорнійський сорт

Конопля Haze - регулярний, фотоперіодний сорт, і стійка сатіва. Випущений вперше в Каліфорнії в 80-х. Даний штам набув популярності в Амстердамі, і на сьогодні сорт затребуваний на ринку.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Дуже добре відчуває себе в абсолютно всіх грунтах, і культивації різними методами. Так склалося, що гровери просто в захваті від цього сорту, і рекомендують купити насіння марихуани Хейз молодим коноплярам.

Якщо продовжити час вегетації, Haze надає високий урожай через те, що він фотоперіодний штам. При цвітінні випромінює привабливий солодкий запах, дозрівання триває 15 тижнів. Haze став основним видом конопель для творення селекцій і створення сортів конопель.

Ароматні якості і ефективність

Міць і сила хейзового впливу залишає найяскравіші спогади, і незабутні відчуття, іноді дежавю. Haze затребуваний у гроверів, внаслідок власного супер ефекту, присмак при палінні кислувато-солодкий. Галлюциногенний вплив Haze прийняв в свої кола масу шанувальників потужних і сильних відчуттів.

New York Diesel або Нью-Йорк Дизель

New York Diesel або Нью-Йорк Дизель

Сорт New York Diesel почав головні власні корені на території Нью-Йорка, і це цілком логічно, виходячи з назви даного сорту. Важливо відзначити те, що даний штам встиг завоювати власну повагу завдяки своїм унікальним рисам, і неповторним характеристикам.

Основні характеристики конопель

Його ароматичні та смакові якості набули шанувальників серед досвідчених і молодих гроверів, тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Нью-Йорк Сіті Дизель, і самостійно виростити прекрасну і ароматну рослину.

Гровери про даний сорт каннабісу повідомляють, що це найкраще з того, що їм доводилося використовувати.

Ароматні якості і ефективність

Чого тільки варті незвичайні смакові властивості New York Diesel: спочатку вступають елементарні комбінації плодів, грейпфрута і вишні, а після- свіжа прохолода, яка огортає горло і тіло.

Ця травичка не тільки може додати креативних ідей, а й подолати захворювання. У разі якщо людина погано себе почуває, у неї апатія, або відчуття тривоги, їй неодмінно допоможе New York Diesel.

Skunk #11 - наповнює енергією та заспокоює

Skunk #11 - наповнює енергією та заспокоює

Skunk # 11 - єдиний з найбільш відомих і знаменитих сортів марихуани. Такого роду штам, має досить незвичайний і унікальний ефект. Skunk # 11 представляється нам, підсумком турботливого довголітнього розведення, внаслідок цього він цінується на ринку насіння. Ми рекомендуємо купити насіння марихуани Сканк 11.

Основні характеристики конопель

Цей сорт - єдиний з найбільш недорогих примірників, хоча надає високоякісну, і дуже ефективну продукцію. Багато хто вважає сорт Skunk # 11 особливим, витонченим і просто відмінним. Його ніжний і простий ефект популярний для багатьох курців. Даний сорт конопель підійде як досвідченим гроверам, так і початківцям. У колах фахівців розведення, сорт Skunk # 11 популярний власним витонченим впливом і незвичайною врожайністю.

Генетику цього сорту розглядають як: 25% Afghani, 25% Mexican Acapulco Gold і 50% Columbian Gold. Даний штам є 75% Sativa і містить тільки 25% Indica. Внаслідок цього він має своєрідний присмак, і великий одурманюючий ефект. Рівень вмісту ТГК в сорті становить 8,3%. Варто пам'ятати те, що при оптимальному догляді, під час вирощування даного сорту, можна досягти відмінних результатів.

Історія походження

Сорт Skunk був заснований знаменитим гровером Семом. Для формування найбільш головного сорту, він перехрестив Mazar з Sharif (20%), Columbian Gold (30%) і Acapulco Gold (50%). Сорт Skunk був виведений на Ямайці, і популярний в піснях (в тексті Боба Марлі). З 1971 року сформовано множину нових сортів Skunk: в Америці, Голландії, Канаді та інших державах.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Насіння марихуани даного штаму дають потужні, жорсткі, квітучі рослини з довгими, частими шишками, і величезною відповідністю суцвіть до листя. Подібна рослина стійка до шкідників, плісняви та інших популярних хвороб.

Даний сорт конопель Skunk # 11 не примхливий: має можливість вирощуватися, як в greenshouse, indoor так і в outdoor. Рослина може спокійно розвиватися за будь-яких погодних умов. При цьому, даний сорт надає високий урожай з великих шишок, покритих смолою. Листя змінюють колірну гаму з звичайного зеленого аж до янтарно-жовтого відтінку. Рослини Skunk # 11 бажано розводити в гроубоксі.

Марихуана Skunk # 11: Ароматні якості і ефект

Ефект від куріння Skunk # 11 може допомогти подолати тривогу, заспокоює, розслаблює, приносить задоволення і насолоду. У той же час Skunk # 11 наповнює енергією, яка здавалося б, давно вичерпала себе. Ще однією перевагою володіє даний штам, він не викликає запаморочення або втрати свідомості після куріння.

Skunk # 11 володіє ароматним запахом і яскравим сирним присмаком. Урожай слід збирати приблизно через 7 тижнів, хоч шишки можуть бути ще зеленими.

Цей сорт марихуани отримав першість в High Times Cannabis Cup у всіляких номінаціях.

Acid – відзначається неповторним смарагдовим кольором

Acid – відзначається неповторним смарагдовим кольором

Регулярні насіння конопель сорту Acid володіють достатком позитивних сторін, і стануть в нагоді кожному гроверу. Acid виділяється з інших штамів найбільш стрімким збільшенням, і великими ознаками врожайності. Потужна рослина нібито складається з смарагдових активних орнаментів, які закручуючись, спрямовуються вгору. Регулярні насіння каннабісу даного сорту, розкривають перед нами шанс здобути прекрасну і дивовижну рослину.

Конопля Acid: Походження і нагороди

Acid був виведений в Америці, під час виконання спеціальних процесів схрещування лінії поколінь сорту Diesel. Високоякісна діяльність селекціонерів, дала шанс розвивати спадкоємців, і радіти даному чудовому сорту.

Згодом власного виходу в світ, Acid стрімко популяризувався згідно оточенню, і домігся належної пошани. Тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Acid хоча б для дегустації досконалості конопель.

Медичне застосування Acid

Acid підходить для боротьби з подібними популярними недугами, як:

  • Стрес,
  • Втома,
  • Нудота,
  • Депресія,
  • Періодичні болі.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Рішуче зростання призводить до виходу на світло суцвіть, вже по закінченню першого місяця. Шишки забезпечені смоляними трихомами. В процесі вегетативного циклу необхідно використовувати воду з кислотністю ph 6,2.

Марихуана Асід: Смак і ефект

Запах Acid відповідає найменуванню, і має кислуватий акцент, з гамою фруктових кольорів і солодкими нотами. Світлий складений димок проллється через ваші дихальні шляхи, кинувши відтінок зацукрованих кислувато-солодких плодів.

Найменування Acid пішло від помітного психоделічного ефекту, з іскрячими імпульсами по тілу, і почуттям розслаблення. Вражаюче комбінування життєрадісності і спокою, добре стане в нагоді для розумового і креативного руху.