У статті розповідається про фотоперіодні фемки з ароматом ягід. Такі як Blueberry, Blue Diesel, Bubbleberry.

Зміст

Оригінальний чорничний стрейн Blueberry

Blueberry

Канабіс Blueberry (Чорниця) - володіє справжньою класикою з генетичною пачкою сортів - Highland Thai, Purple Thai і Afghani Indica. Його складові 20% сатіви, 80% індіки. Цей штам, як і багато голландських сортів, має свою нішу. Беручи до уваги зміст ТГК приблизно 19,5%, потрібно додати, що це було встановлено в лабораторії в повній незалежності.

Blueberry належить до команди штамів, які відносять до потужних сортів. Досвідчені гровери полюбляють Блуберрі за її неповторність і унікальний зовнішній вигляд. Чому ми і рекомендуємо вам купити фемінізоване насіння конопель даного сорту.

Характеристики конопель Blueberry

Сорт конопель Blueberry досягає невисокого зросту з величезним числом розгалужень. В даної рослини велике чорне листя. Оптимальним є розведення у відкритому грунті з використанням добрив (органічних), це допоможе зберегти смакові моменти, збільшуючи якість продукту. Рослини виростають близько 45-55 см. Завдяки кількості смоли, даний сорт нагадує White Widow. Гроверів втішив привабливий, плодовий аромат і присмак, а крім того тривалий і простий ефект від куріння.

Насіння коноплі Blueberry: Вирощування і рекомендації

Як і всі відмінні сорти, Blueberry так само витримав випробування на якість. Насіння коноплі Blueberry ростили на ваті з мінералів, використовуючи освітлення - HPS на 600 Вт, кущі виростали дуже добре. Рослини "Чорниці" стали товстими, міжвузля перебували щільно поруч.

Стовбур став багряний в процесі дозрівання, при оптимальній температурі 24-28 ° C. Вирощування при холодному кліматі дає рослині сигнал - демонструвати бузкові і блакитні кольори. Синьо - червоні кольори проявляються по закінченню повного дозрівання даного сорту конопель.

Це дає можливість споглядати якесь неймовірне диво природи, яке є доступним лише досвідченим знавцям в області коноплярства. При вирощуванні сорту Blueberry в оптимальних умовах можна очікувати великі високоякісні врожаї. Незвичайний Blueberry безперечно єдиний найбільш запашний, смачний і затребуваний сорт каннабісу на ринку.

Марихуана Blueberry в медицині

Blueberry дає рівний і ніжний ефект. Марихуану крім того можна використовувати в медицині і для розслаблення м'язів.

  • Прибирає біль (особливо у верхній частині хребта і шиї)
  • Піднімає настрій.

Головна властивість сорту - це психотропноа дія. Блюберрі застосовується для зняття занепокоєння і стресу.

Ароматні якості і ефективність Blueberry

Оригінальною смаковою якістю володіє сорт конопель Blueberry, в якому присутній чорничний присмак. Популярний гібрид конопель дарує квітковий аромат, який зберігається протягом довго часу. Саме тому даний сорт каннабісу славиться в усьому світі. Виділяється довгограючим ефектом ейфорії високої якості.

Огляд сорту Blue Diesel

Blue Diesel

Купити фемінізоване насіння конопель Blue Diesel (Блакитний Дизель) - це сміливе рішення для кожного гровера. Так як рослина має свою хронологію генетичних напрямків, а також володіє унікальними властивостями, які так до вподоби любителям марихуани. Очікуваний час цвітіння становить 60 днів. Має великі смолисті бутони.

Характеристики конопель Blue Diesel

Каннабіс Blue Diesel має пухнасті зелені бутони з червоними волосками, зрошені кристалами.

  • Сатіва-індіка повністю дозріває через 65-75 днів;
  • Виростає до 70-120 см;
  • Рівень ТГК дорівнює 18%.

Аромат і ефект марихуани Блакитний Дизель

Має кислий смак. Присутня суміш фруктово-ягідних ароматів. Blue Diesel піднімає настрій, додає енергії. Залишає відчуття щастя і наповненості мотиваціями.


Bubbleberry – характеристики гібридного стрейну

Bubbleberry

Bubbleberry сорт конопель був виведений в 1996 році. Ідеальний гібрид Bubbleberry, в якому об'єднуються відмінні властивості, його батьки Highland Thai, Purple Thai, Afghani Indica. У Сан-Франциско у 98-99 роках каннабіс даного сорту заслужив почесну нагороду. Чому ми і рекомендуємо вам купити фемінізоване насіння конопель Bubbleberry.

Насіння коноплі Bubbleberry: Вирощування і рекомендації

Штам Баблберрі рекомендований для новачків і експериментальних гроверів, які шукають різноманітність з надійним і щедрим результатом. Це міцна рослина виробляє великі смолисті бруньки, також здатна протистояти паразитам. Bubbleberry виділяється своїм рівномірним ростом і міцним товстим стеблом. Має нездоланний аромат. Bubbleberry необхідно вирощувати з обережністю на відкритому грунті - він може притягти чужий "ніс".

Основні параметри конопель

  • Сорт: сатіва 20% - індіка 80%;
  • Період цвітіння: 50-70 діб;
  • Урожай: вересень-жовтень;
  • Зріст: 70-110 см;
  • Урожайність: 350 грам з 1 м², 100-400 грам з куща;
  • ТГК - 19,5%.

Марихуана Bubbleberry: Аромат і ефект

Марихуана Bubbleberry дарує насичені смакові і м'які тони фруктів з ароматом сканк. Несе в собі функцію гарного настрою. Має потужний вплив з тривалим продовженням з елементами психоактивності.