У статті розповідається про сорти регулярних автоквітучих. Такі як Auto AK-49, Auto G14, Auto Acid.

Зміст

Auto AK-49 - багатьом знайомий сорт

Насіння марихуани Ak- 49 являє собою результат схрещування AK-49 x Lowryder. Даний штам дає приголомшливий урожай, а також залишається стійким і невибагливим протягом усього розвитку. Згідно своєї генетики, стовбур усіяний смолистими шишками невеликих розмірів.

Догляд за коноплями Ak- 49

Якщо говорити про загальноприйняті методи культивації, в такому випадку необхідно звернути увагу на те, що цей сорт віддає перевагу свободі. Тож, якщо ви посадили його не у відкритому грунті, а в індорі, то ємність повинна бути великого розміру, щоб рослина могла повноцінно харчуватися і збільшувати свій потенціал.

Вирощування в індорі передбачає хорошу систему фільтрації, так як запах у конопель Ak- 49 дуже щільний і насичений. Даний сорт дійсно має пікантний аромат, наповнений запахами Skunk і солодкою прохолодою. Після куріння надає відчуття «легкого кайфу». Багато гроверів світового рівня люблять і обирають даний штам, і ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани Ak- 49.

Характеристики конопель АК-49

На даний момент марихуана Ak- 49 є безумовним лідером ринку, це ще одне підтвердження її безумовної якості. Не варто забувати про потенціали даного сорту у врожайності. Кущі невисокі, виростають 65-75 см у висоту.

Auto G14 - чудовий сорт

Сорт конопель Auto G14 має чудову і стійку цитогенетику. Такого результату досягли за допомогою кросу двох абсолютно різних представників - Lowryder + G13 + Hash Plant. Таке поєднання фактично цілком являє собою індіку, яка відома і популярна своїми унікальними властивостями і характеристиками у всьому світі. Досвідчені гровери рекомендують купити насіння марихуани даного сорту, щоб покуштувати цю «пекучу суміш».

Характеристика Auto G14

Сорт є досить ефективним і активно використовується в лікарських цілях. Відмінно підійде як майстерним гроверам, так і новачкам коноплярства. Урожай при цьому досить хороший, починаючи від 80 грамів до 260 грамів з куща.

Сорт автоквітучий і регулярний. Виростає приблизно від 45 до 85 см у висоту і дарує власникові до 500 грамів врожаю з 1 м2.

Особливості марихуани Auto G14

Головна риса G14 його стійкість, він не вибагливий і не вимагає особливих обставин мікроклімату. Як і інші медичні сорти конопель, застосовується в лікарських дослідженнях і ефективно бореться з певними хворобами.

Збирати врожай Авто G14 можна вже через 9 -10 тижнів після його висадки, до того ж урожай дуже якісний.

Auto Acid - улюблена рослина

Auto Acid

Регулярне насіння конопель автоквітучого сорту Auto Acid має досить багато позитивних сторін і стануть в нагоді кожному гроверу. Auto Acid виділяється з інших автоцвітів найбільш великими ознаками врожайності. Потужна рослина може порадувати смарагдовими активними гілками, які стрімко ростуть вгору.

Походження конопель Auto Acid

Сорт марихуани Auto Acid був виведений в Америці за допомогою спеціальних технологічних процесів, протилежних схрещуваннь покоління сорту Diesel. Високоякісна діяльність селекціонерів надала можливість гроверам ростити і радіти чудовому сорту конопель. Після виходу в світ Auto Acid стрімко популяризувався в тематичному оточенні і отримав повагу досвідчених гроверів. Тому ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани Аuto Асіd.

Марихуана Авто Acid: Смак і ефект

Запах марихуани Auto Acid відповідає своїй назві і має кислуватий аромат з гамою фруктових квітів і солодкими нотами. Вплив вражає - комбінування життєрадісності і спокою добре стане в нагоді для розумового і креативного просування.

Медичне застосування марихуани

Auto Acid переможе в боротьбі з такими популярними недугами, як:

  • стрес;
  • озноб;
  • нудота;
  • депресія;
  • симптоматичні болі.

Особливості вирощування насіння конопель Auto Acid

Регулярне насіння конопель автоквітучого сорту Auto Acid виростає великими і привабливими рослинами, які підходять для культивування в аутдорі та індорі.

Шишки Auto Acid усипані смоляними трихомами і мають великі кучеряві бутони. В процесі вегетативного циклу необхідно використовувати воду з рівнем ph 6,2.