У статті розповідається про автоквітучі регулярні сорти. Такі як Auto Diesel, Auto AK-47, Auto Black Jack.

Зміст

Смолистий, смачний регулярний автоквітучий штам Auto Diesel

Auto Diesel


Довгоочікуваний сорт конопель Auto Diesel (Авто Дизель) є потужним, і надзвичайно смолистим каннабісом. Був випущений за допомогою New York City Diesel і Lowryder # 2. У даному сорті конопель утворюється одна центральна кола з густими розгалуженнями. Ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани Авто Дизель, щоб познайомитися зі справжньою міццю і смаковим бризом ароматів.

Характеристики конопель Auto Diesel

Даний сорт має присмак і запах, як у відомому сорті конопель New York City Diesel, і найвищу врожайність, як у Lowryder # 2. Це нова регулярна і автоквітуча версія сорту, яка виділяється високими показниками сухого продукту і найбільш яскравим присмаком.

Насіння коноплі Auto Diesel: Вирощування і рекомендації

Auto Diesel починає квітнути на 3 - 4 тижні, і закінчує повне дозрівання по закінченню 8 - 9 тижнів від посадки насіння. Використовуйте оптимальний метод культивації в шафі та гроубоксі.

Рекомендується звернути увагу на рослину, яка виділяє сильний аромат, коли вона в самому розпалі цвітіння. Тому рекомендується встановити хорошу вентиляцію, а також встановити вугільний фільтр. Можна проводити вирощування спочатку вдома до початку цвітіння, а потім пересадити в місце, де не присутні зайві носи, щоб уникнути зайвої цікавості.

Основні параметри конопель:

  • Використовується в медицині;
  • Відмінний сорт для новачків;
  • Максимальний урожай з куща 110 грам;
  • Час врожаю: 9 тижнів;
  • ТГК: 17 - 19 %.

Марихуана Auto Diesel: Ароматні якості і вплив

Каннабіс Auto Diesel проявляє відмінну ефективність, надає одночасно потужність і легкість. З великих смолистих шишок відчуваеться апельсиновий та мандариновий присмак.

Auto AK-47 - практичний і ефективний

Auto AK 47 regular


Конопля Auto AK-47 - найкрупніша і найбільш потужна рослина, яка є на ринку саме сьогодні. У більшості країнах використовується в терапевтичних цілях, де дозволене законне вирощування. Присутній помітний запах, в якому поєднуються контрастний лимонний аромат з фруктовими відтінками lowryder. Досвідчені гровери надають перевагу даному сорту каннабісу, і рекомендують купити насіння марихуани Авто АК-47, щоб відчути лікарські та розслаблюючі властивості.

Насіння коноплі Авто АК-47: Вирощування і рекомендації

Конопля AK-47 буде рости при оптимально облаштованих умовах, в середньому можлива висота до 80 см. Після першої фази зростання, близько 2 - 3 тижнів, рослина швидко переходить до етапу цвітіння. Розвиває великі компактні шишки, покриті алмазною завісою смоли з інтенсивним ароматом. Auto AK-47 росте близько 80 днів від посіву.

Необхідно надати рослині належну кількість освітлення, де світловий цикл повинен бути 18/6. Найкращий час для посадки при методі відкритого грунту - це травень, але можна робити кілька циклів до листопаду. В оптимальних умовах каннабіс АК-47 може досягти висоти до метра. Також він стійкий, а значить, його можна виростити у відкритому грунті не побоюючись шкідників, при цьому врожайність приємно здивує.

Основні параметри конопель AK-47

  • Цвітіння: 70 - 80 днів;
  • Урожай: 40 - 75 грам / кущ;
  • Висота: 40 - 80 см;
  • ТГК: 15 - 16%.

Марихуана АК-47: Аромат і ефект

Аромат особливий і солодкуватий. Має сильно-виявлений надзвичайний смак сосни. Ефект сильний, тривалий і розслабляючий. Пригнічує тілесну стомленість, веде боротьбу з пароксизмами, безсонням і депресією. Вплив стимулюючий, заспокійливий, потужний і тривалий, підходить для спокійного часу доби.

Auto Black Jack - високоврожайний і ефективний сорт каннабісу

Auto Black Jack


Це нова версія Black Jack, яка була створена шляхом схрещування S.A.D. Auto з популярним Jack Herer. Каннабіс Авто Блек Джек славиться своїми відмінними лікувальними властивостями. Має здатність впливати як знеболюючий засіб, без зниження функціональності. Використовується проти стресу, депресії, артриту та мігрені. Цей штам є якісним і потужним гібридом конопель. Випускає за короткі терміни цвітіння велику кількість смоли, саме тому ми і рекомендуємо вам купити насіння марихуани даного сорту.

Насіння коноплі Auto Black Jack: Вирощування і рекомендації

Цей сорт каннабісу розвивається просто і доступно. За рахунок недовгого періоду цвітіння цієї рослини, можна заощадити багато часу і приділити увагу іншим кущам. Цей штам можна вирощувати в приміщенні, у відкритому грунті та в теплиці.

Основні параметри конопель

  • Зміст ТГК становить 19%;
  • Зміст КБД становить 0,3%;
  • Індор урожай 400 - 600 грам з 1 м2;
  • Відкрита врожайність становить 100 - 300 грам з куща;
  • Тривалість цвітіння складає 11 - 12 тижнів;
  • Параметри висоти 40 - 110 см.

Ароматні якості і вплив марихуани Auto Black Jack

Даний сорт Auto Black Jack має присмак і аромат солодощів. Рівень ТГК змусить відчути розслаблення після виснажливого робочого дня.