У статті розповідається про автоквітучі регулярні сорти. Такі як Diesel Ryder, Lowryder2, Sweet Special.

Зміст

Смолистий сорт Auto Diesel Ryder

Auto Diesel Ryder


Гібрид Auto Diesel Ryder розроблявся селекціонерами, згодом даний сорт стабілізувався. Щоб створити вражаючий гібрид  та зберегти відмінні смакові комбінації, схрестили Somas's Ryder і Lowryder # 2.

Насіння коноплі Auto Diesel Ryder: Вирощування і рекомендації

Штам Авто Diesel Ryder виробляє одну колу з маленькими розгалуженнями. Виглядає кущ дивовижно, за що його і люблять гровери, чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани Авто Дизель Райдер. Ця марихуана, як королева, виглядає витончено, випускає смолисті шишки з дуже приємним ароматом. Життєвий поріг коливається в районі 10 тижнів, під час яких рослина проходить всі фази і цикли, властиві регулярним сортам. Каннабіс вирощується закритим методом і відкритим.

Основні параметри:

  • Цвіте кущ в районі 60 - 70 днів;
  • Зріст куща 50 см (+ - 10 см);
  • Високий ТГК - 18%;
  • З одного куща можна отримати 30 - 40 грам.

Ароматні якості і ефект від марихуани Auto Diesel Ryder

Сорт має чудові ароматні властивості. Ефективність надає сатіва, вплив приблизний до сорту NYC Diesel.

Auto Lowryder2 - відмінний для новачків

Auto Lowryder2


Сорт конопель Auto Lowryder2 славиться вражаючою кількістю смоли і екзотичною комбінацією аромату. Це унікальний варіант і прекрасний досвід для людини, яка вирішила вперше познайомитися з марихуаною. Саме тому ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани даного сорту.

Насіння коноплі Auto Lowryder2: Вирощування і рекомендації

Цей незвичайний гібрид - результат плідної роботи селекціонерів з сортами AK-47 і Lowryder №2. Ця невелика і низька автоквітуча рослина виробляє потужний кінцевий продукт і має особливий ароматний відтінок.

Даний сорт цвіте близько 10 тижнів. Автоквітучий Lowryder2 може бути вирощений закритим методом і відкритим. Рекомендується використовувати світловий режим - 18/6 в період розвитку рослини. Щоб досягти вражаючих результатів, необхідно дотримуватися даного алгоритму дій.

Основні параметри конопель

  • Застосовуються горщики об'ємом в 5 - 8 літрів;
  • Світловий режим становить 18/6;
  • Висота куща - 80 см;
  • Урожай становить - 50 грам з куща.

Марихуана Auto Lowryder2: Аромат і ефект

Сорт конопель Auto Lowryder2 несе в собі розслабляючий ефект, при цьому присутній пряний присмак.

Auto Sweet Special - мармеладний сорт конопель

Auto Sweet Special


Гібрид Auto Sweet Special вийшов зі стійкою комбінацією Grapefruit, Hog, Auto Cream Caramel. Це вплинуло на його унікальний діапазон запахів і ароматів, зберігши його відмітний і популярний солодкий смак. Рослина має виключно швидкий квітучий період. Виростає до 60 - 100 см заввишки, виробляючи досить великі шишки з вражаючою кількістю смоли.

Насіння коноплі Auto Sweet Special: Вирощування і рекомендації

Ця рослина може бути вирощена в закритому приміщенні і на відкритому повітрі. За 80 днів розвитку формує красиві бутони на стійкому міцному стеблі. Листя покриваються кристалами за рахунок високого рівня ТГК.

Слід зауважити, що у даного сорту конопель присутній сильний аромат - це значить, що при вирощуванні в закритому приміщенні рекомендується використовувати вугільні фільтри з вентиляцією. Але якщо рослина буде рости на вулиці - необхідно вирощувати подалі від цікавих сусідів, які ненавмисно можуть вловити аромат Auto Sweet Special.

Каннабіс відмінний для вирощування новачками і досвідченими гроверами, так як є легким в культивації і особливо не вибагливий. Саме тому ми і рекомендуємо вам купити насіння марихуани даного штаму.

Основні параметри автоквітучих конопель Авто Sweet Special

  • Має очікуваний квітучий період приблизно 11 - 12 тижнів;
  • Внутрішній урожай 400 - 550 грамів з 1 м2;
  • Зовнішній урожай становить приблизно 35 - 185 грамів з куща, в залежності від наданих умов;
  • Висота рослини близько 60 - 100 см;
  • Рівень ТГК становить 20%.

Марихуана Auto Sweet Special: Аромат і ефект

Під час впливу відчувається ефект розслаблення і піднесення. Легкий аромат має солодкий присмак мармеладу.