У статті розповідається про сорти автофемінізованої коноплі. Такі як Black Jack, Blueberry Bliss, Diesel.

Зміст

Auto Black Jack

Auto Black Jack


Конопля Auto Black Jack є новою автоквітучою і фемінізованою версією Black Jack третього покоління. Його батьками прийнято іменувати 2 гібрида каннабісу SAD Auto і Jack Herer, таке схрещування призвело до плідного результату і потужного ефекту. Досвідчені гровери рекомендують купити насіння марихуани даного сорту.

Вирощування Авто Блек Джек

Даний сорт конопель спеціалізований для культивації у відкритому і закритому просторі. Рослина практично не потребує уваги в добривах. Сорт конопель Auto Black Jack містить в собі домінуючу індіку. Новачки і професійні гровери без проблем можуть вирощувати даний сорт, не використовуючи додаткові домішки.

Авто Блек Джек дає суцвіття з твердими смолистими шишками. Листя яскравого зеленуватого кольору. Час від часу присутній жовтий відтінок. Рівень врожаю становить від 500 до 600 грам з 1м 2, збирати який можна чрез 9 тижнів з моменту посадки насіння Auto Black Jack. Висота рослини становить від 40 до 110 см.

Переваги насіння конопель Auto Black Jack

Даний сорт володіє захисним бар'єром проти грибкових захворювань, цвілі. Авто Блек Джек фактично не вередливий до особливо критичних перепадів температури. Проте варто згадати - даний сорт любить багато освітлення - 20 годин на добу.

Аромат і ефект Auto Black Jack

Насіння марихуани Auto Black Jack в ході росту і розвитку мають солодкий аромат. Присмак нагадує спеції упереміш з відмінною кислинкою. Розслаблюючий ефект додає барвисті емоції і легкість.

Auto Blueberry Bliss каннабіс з генетикою чотирьох сортів

Auto Blueberry Bliss


Конопля сорту Auto Blueberry Bliss є фемінізованим автоквітучим варіантом з медичними характеристиками. У генетичному схрещуванні приймали участь: White Widow, Super Skunk, Blue Berry, Рудераліс. Каннабіс Auto Blueberry Bliss містить у собі переважно Indica, яка становить 85% і Sativa 15%.

Основні характеристики по культивації Авто Блуберрі Блісс

  • При вирощуванні індор рослина дозріє по закінченню 56-ти днів;
  • Кількість врожаю в середньому становить 50 - 70 грам з одного куща - 150 - 160 грам з 1м 2;
  • Висота рослини коливається в розмірі 60 - 80 см;
  • Має тендітну структуру;
  • Вирощувати даний сорт автофемки зможуть новачки, досвідчені, а також ветерани своєї справи.

Де можна здійснювати посадку насіння конопель Auto Blueberry Bliss:

  • Indoor;
  • Outdoor;

Auto Blueberry Bliss - чудове насіння каннабісу. Дане насіння марихуани виведене компанією Ganja Seeds, і є одним з екстравагантних сортів з більш ніж 2400 видів каннабісу. Марихуана Auto Blueberry Bliss містить генетику Ruderalis, і починає період цвітіння на автоматичному циклі. Протягом усього часу існування сорт доводить здатності конопель динамічно розвиватися в умовах: індор, аутдор.

Медичне використання, ефект і аромат марихуани

  • Головна перевага, якою володіє Auto Blueberry Bliss як і інші медичні сорти марихуани - зниження болю і зняття стресу.
  • Ефективність і вплив рослини надає почуття ейфорії, щастя, позитивний настрій.
  • Смакові якості мають чорничний аромат і приємний смак.

Auto Diesel - енергетик на весь день

Auto Diesel


Сорт марихуани Auto Diesel фемінізований, і дуже навіть непоганий. Говорячи про його генетику, ми знаємо, що на 70% він складається з сатіви і на 30% з індіки. Більшою мірою домінує сатіва 50%. Рослина цього сорту на вигляд дуже симпатична, вона виглядає як яскравий ясно-зелений діамант. На ньому є волоски помаранчевого забарвлення, до того ж стебло оточили досить міцні і потужні суцвіття.

Характеристика Auto Diesel

Яскраво помаранчева палітра ворсинок виглядає, як ніби бурштинова присипка покрила собою все суцвіття. Крихітні кристали блищать на сонячному світлі, наче алмази. На вагу шишки досить важкі, вони облагороджують суцвіття бутонів своєю красою і щільністю. Оцінюючи саму рослину, можна поставити оцінку десять з десяти.

Ефект і ароматні якості марихуани Авто Дизель

Смак не так віддає фруктами, як сам аромат. Безсумнівно, і запах заслуговує найвищої оцінки. Якщо говорити про ефект, то використовувати цей сорт краще тільки в денний час, так як рослина обдарує вас неймовірною енергією.

На смак сорт конопель Auto Diesel ясний, приємно фруктовий. Ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани Авто Дизель, щоб скуштувати фруктовий дим каннабісу.

Поєднання грейпфрута і лісових ягід, з кислуватим присмаком відчувається під час напасу. На вигляд при цьому вони грубуваті, без особливого смаку фруктів, як здавалося б.

Голова моментально наповниться думками, від яких вам захочеться активно рухатися, бігати і робити все, щоб збулися мрії. У зв'язку з цим, краще не застосовувати сорт конопель Auto Diesel перед тим як побажаєте заснути, оскільки спроби заснути рівняються нулю. Але разом з енергією ви будете відчувати деяку розслабленість саме в зоні повік. Також, крім бадьорості, ви можете взагалі забутися про справи після напруженого трудового тижня. Даний сорт каннабісу дасть можливість чудово відпочити.

Якщо казати про запах даного сорту, то коли суцвіття вже розпустилося рослина пахне свіжим і апетитним грейпфрутом. Ще присутній запах не повністю згорілого дизельного бензину. Рослина апетитна, і буде до душі фактично кожній людині.