У статті розповідається про сорти автофеми. Такі як White Dwarf, Super Hash, Purple Kush.

Зміст

Auto White Dwarf вишуканий сорт каннабісу

White Dwarf

Конопля Auto White Dwarf (Авто Білий Карлик) вишуканий гібрид, який відрізняється від інших сортів власним неймовірним ароматом і чудовим смаком. Дана версія отримана завдяки схрещуванню Indica штамів: Ruderalis, White Dwarf, Widow. Основна родзинка конопель Auto White Dwarf - самостійний запуск до цвітіння. За рахунок швидкого темпу зростання, цей сорт є великим конкурентом для більшості різносортних культур.

Indoor / Outdoor - вирощування та рекомендації

Рослина дозріває через 2 місяці, це достатньо короткий термін, щоб з'явилися щільні суцвіття. Сорт конопель Auto White Dwarf легко пристосовується до умов як в приміщенні, так і на вулиці.

Неодмінно варто купити насіння марихуани Auto White Dwarf і виростити прекрасну рослину у себе на грядці або в приміщенні. Якщо ви давно шукали автоквітучий сорт конопель, то ви його знайшли, і ви можете купити Auto White Dwarf в нашому інтернет-магазині gangaseeds, де продається таке насіння конопель. Авто Білий Карлик фемінізований порадує будь якого гровера, адже докладати особливих зусиль для вирощування немає необхідності. Такий кущ можна легко сховати, так як він має невеликі розміри 50 - 80 см. Штам неперевершено підійде як новенькому, так і досвідченому гроверу.

Результат не змусить довго чекати. Гровер з будь-яким досвідом зможе доглядати з легкістю за даною рослиною через її високу стійкість до всіх негативних факторів (захворювання, цвіль та інше). Працюючи з даним гібридом, гровер не буде відчувати дискомфорту і не зустріне труднощів на шляху до урожаю.

Ефект на організм Auto White Dwarf

На смак конопля Auto White Dwarf солодкувата з фруктовим ароматом. Auto White Dwarf рекомендовано вживати досвідченим людям, так як він надає потужний вплив на організм. При правильному вживанні даного сорту можна відчути відмінне розслаблення. 

Автоматичний сорт Auto Super Hash з оригінальним фенотипом

Auto Super Hash

Марихуана має сильний аромат квіткового пилку - саме цим виділяється сорт конопель Auto Super Hash.

Правильний догляд за Auto Super Hash

Рекомендується вирощувати даний сорт на відкритому грунті, але це не єдиний спосіб вирощування, який можна було б використовувати і застосовувати. Більшість гроверів затівали спроби вирощування й іншими способами, дотримуючись кількох правил і рекомендацій:

  • Достатнє освітлення лампами потужністю в 400W;
  • Температурний діапазон 24 -28 ° C;
  • Світловий режим виставляємо на 18 / 6.

Дотримуючись вищевказаних пунктів, ви обов'язково отримаєте продуктивну врожайність через 8 - 9 тижнів, і зможете приступати до збору плодів. При стрибку температури нижче поставлених норм, листя і бутони стають темнішими. Сорт конопель Auto Super Hash володіє захисним «бар'єром», що дозволяє захиститися від різних шкідників, грибкових захворювань або небажаної цвілі. Є таке явище - коли шишки рослини можуть просто лопнути внаслідок великої кількості смол, це відбувається часто. Тому слід ретельно спостерігати за цим процесом.

Сорт каннабісу Авто Супер Хеш збагачений ефектами

Даний сорт каннабісу Auto Super Hash містить 17% ТГК, через що по ефективності відноситься до ряду середньо діючих сортів каннабісу. Ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани фемінізованого сорту Авто Супер Хеш та отримати ефект легкої ейфорії, що при закінченні відчувається розслабленням. Можна очікувати від нього все що завгодно, все залежить від настрою. Роблячи напас з гарним настроєм - отримуємо відповідний ефект.

Конопля Auto Purple Kush автоматичний сорт - потрійний ефект

Purple Kush

Сорт конопель Auto Purple Kush виведений за допомогою схрещування сортів Hindu Kush і Purple - ця бузкова красуня прикрасить кімнату і надасть затишок. Indica - домінуючий напрямок в даному сорті, в основі якого такі переваги:

  • Auto Purple Kush - фемінізований сорт;
  • Невеликі обсяги;
  • Порівняно стрімке цвітіння;
  • Несамовитий привабливий аромат;
  • Прекрасний релаксаційний вплив.

Кущ низькорослий, з інтенсивними відростками і короткими міжвузлями, внаслідок цього може здатися на перший погляд пухнастим. Конопля Auto Purple Kush підлягає декільком методам вирощування - Indoor, Outdoor, Greenhouse. Чим менше температура, тим більше рослина насичується фіолетовим і пурпурним забарвленням.

Марихуана Auto Purple Kush: вирощування та рекомендації

Особливістю культури є спочатку уповільнений розвиток, а потім стрімке цвітіння. Рослина віддає перевагу спокійному ставленню. Не варто зайвий раз турбувати рослину, тому потрібно з обережністю робити пересадку. Користуйтеся лампами хорошої якості, наприклад ДНаТ на 600W, щоб посприяти великій кількості бутонів на рослині.

Деякі гровери користуючись методом індор, садять рожево - пурпурну марихуану відразу у великі горщики. Дана дія не є ефективною: висота рослини затримується, бо сили відходять у розвиток кореня. Може здатися на перший погляд, що маленькі кущі не харчуються, проте в даний момент не потрібно додавати добрива, особливо у великій кількості. До переливу ставиться негативно.

Аромат і ефект каннабісу Auto Purple Kush

Як і численні автоквітучі сорти Auto Purple Kush є досить сильною. У запаху рослини присутні ноти сосни і певна в'язкість в смаку. Прикриває не миттєво, призводить до розслаблення з часом.