У статті розповідається про сорти автофеми. Такі як Diesel Ryder, Fast Bud, Fastberry.

Зміст

Auto Diesel Ryder - автоквітучий сорт конопель

Auto Diesel Ryder


Сорт конопель Auto Diesel Ryder - апетитний автоквітучий і фемінізований. Багатий на смоли, з вельми непоганого родоводу. Каннабіс даного сорту виник завдяки турботливої діяльності генетиків Joint Doctor шляхом схрещування таких сортів:

  • New York City Diesel;
  • Lowryder №2.

Характеристика насіння конопель Auto Diesel Ryder

Було витрачено кілька років та знадобилася грунтовна діяльність для того, щоб інший зразок засвоїв і залишив чудовий смак і ефект NYC Diesel. Таким чином, Авто Дизель Райдер переможно виділився з подібних гібридів на базі Lowryder.

У силу особливого набору генів, стрейн володіє відмінною зовнішністю: незначне збільшення кількості бічних гілок в основному колі.

Авто Дизель Райдер: Вирощування та рекомендації

Добре підходить для культивування в приміщеннях обмеженої квадратури і маленьких оранжереях. При великому бажанні можна культивувати і в боксі, якщо вас не бентежить міцний аромат, що виникає в період цвітіння.

Розмір куща обумовлюється величиною майданчика, на якому він вирощується. Труднощі з пророщуванням насіння конопель Auto Diesel Ryder - це підготовче вимочування, бажано це зробити на добу. Цвіте на 3 - 4 тижні, повне дозрівання очікується після закінчення від 60 до 70 днів з моменту посіву насіння.

Аромат і ефект марихуани Auto Diesel Ryder

Характерними відмінними рисами штаму Auto Diesel Ryder є смак і міцний ефект. Дим м'який, і трохи відчувається відтінок нафтопродуктів або мокрих плодів.

Завдяки великому вмісту ТГК 20% має лікувальні властивості, як і інші медичні сорти конопель міцний психоактивний вплив з імовірним візуалом і сильним голодом в найкоротший час.

Auto Fast Bud ароматно - смолистий урожайний сорт

Auto Fast Bud


Сорт конопель Auto Fast Bud - це автоквітучий фемінізований змішаний сорт (третє покоління), нащадок еволюції особистого штаму Fast Bud.

Ця рослина має такі параметри:

  • 100% автоцвіт, фемінізований гібрид;
  • Сатіва - домінантний ген;
  • Формує великі суцвіття, просочені ароматичними смолами.

Сорт порівняно низького зросту. Великі кущі Auto Fast Bud досягають 40 - 60 см. Малогабаритні розміри змішуються з міцною, гіллястою структурою. Даний сорт конопель формує велику кількість бічних пагонів, і містить всю генетичну активність у цвітінні.

Характеристики насіння конопель Auto Fast Bud

Після нетривалої вегетативної стадії насіння конопель Auto Fast Bud приступає до цвітіння. Даний період проходить бурхливо і дуже швидко. У indoor або outdoor цвітіння настає при будь-якому режимі освітлення, а врожаї можна збирати тільки через 6 - 7 тижнів. Але найчастіше повне дозрівання закінчується після закінчення 8 - 9 тижнів. Ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани сорту Авто Фаст Бад, оскільки він має такі переваги:

  • Хороша генетика Fast Bud;
  • Малогабаритний сорт каннабісу, швидке цвітіння;
  • Суцвіття спостерігаються через 5 тижнів;
  • Урожай з одного куща 20 -70 грам (вирощування на вулиці);
  • Або 400 - 450 грам з 1м 2 (вирощування в закритому приміщенні).

Гібрид Auto Fast Bud не потребує спеціального догляду, невимогливий до поливу і особливого добрива. Рекомендується використовувати SCRoG. Має сильний ароматний запах, через що необхідно використовувати хороші фільтри. Непоганий варіант для гроверів різних рівнів, а ще для тих, хто побоюється комах, або ж грибкових загроз восени.

Ефект і аромат Авто Фаст Бад

Великі смолисті шишки володіють поліпшеними властивостями в порівнянні зі стандартним сортом каннабісу. Особливий гібрид конопель зі звичайним смаком Diesel і кисло-солодким екзотичним запахом доповнений смородиною, виноградом і чорницею.

Домінантна сатіва говорить сама за себе, куриться легко і приємно.

Auto Fastberry сорт конопель з хорошим indica ефектом

Auto Fastberry


Фемінізоване насіння конопель автоквітучого сорту Auto Fastberry має значний потенціал продуктивності, який буде радувати любителів марихуани сортами ягідних ароматів. Конопля Auto Fastberry - це гібрид зі старої школи американської Lineage. Він має короткий період цвітіння і добре пристосовується до змін погодних умов. Даний сорт легко вирощується, в ньому переважно переважає індіка. Величезні розміри суцвіть в поєднанні з короткими проміжками листя. Цвітіння проявляється через 25 днів після проростання.

Походження Auto Fastberry

Auto Fastberry - насіння конопель в яких генетично переважає indica. Короткий період цвітіння, можливість отримання швидкого врожаю, і збільшення виробництва подачі - це головні переваги даного сорту.

Медичне застосування конопель Авто Фастберрі

Цей варіант, як і інші сорти медичної марихуани, цінується за його потужні рекреаційні ефекти і відмінні лікувальні властивості.

Багато людей купують цей сорт тому що він лікує функціональні порушення нервової системи, больові синдроми, нудоту. Також він лікує депресію, безсоння, мігрень, стрес і м'язові спазми.

Вже протягом довгого часу каннабіс використовується в медицині для боротьби з нападами мігрені і болю різної етіології. Завдяки сильному заспокійливому впливу він допомагає при безсонні. Останні дослідження довели, що регулярне застосування ліків, зроблених на їх основі, здатне уповільнити прогрес хвороб різного виду.

Особливості культивування Automatic Fastberry

  • Це компактна рослина, якій добре підходить 7-ми літровий контейнер;
  • Рослина може досягати від 60 до 80 см, тому намагайтеся уникати цікавих очей сусідів;
  • Цвітіння закінчується через 9 тижнів;
  • Можна зібрати врожай від 50 до 250 грам з однієї рослини, залежно від місця вирощування.

Процес не повинен представляти жодних серйозних проблем або складнощів при вирощуванні, але важливо зберігати низький рівень добрива, так як неправильний догляд може змінити його аромат і смак. Іншими словами, фемінізоване насіння конопель автоквітучого сорту Auto Fastberry ідеально підходять для тих, хто хоче отримати чудовий урожай з мінімальними тимчасовими втратами.

Смак і ефект марихуани

Каннабіс Auto Fastberry володіє приємним запахом чорниці, який не залишить байдужим шанувальника фруктових ароматів. Ці крихітки мають сильний ефект з легкими нотками ейфорії. Тому, якщо Ви хочете бути звільненими від проблем, трохи покращити собі настрій, краще ніж Auto Fastberry ніхто вам не допоможе.