Для створення автоквітучого, унікального, фемінізованого сорту конопель Auto Sweet Tooth (Авто Солодкоїжка), доклали величезних зусиль, схрестивши оригінал версії і Ruderalis.

Зміст

У нової «ласуні» присутні колишні властивості:   

  • Малогабаритні розміри рослини;
  • Миттєвий перехід з періоду цвітіння у фазу дозрівання;
  • Множинні бруньки і стримано-густі шишки.

Оскільки в генотипі рослини домінує indica, характеристики автоквіту Auto Sweet Tooth відповідні для нього. Не дивлячись на власну мініатюрність 40 - 60 см, і міцну структуру, Auto Sweet Tooth обростає множинними суцвіттями, протягом 70 діб, а врожай становить 200 грам з однієї рослини. Це неймовірні показники для автоквітучої рослини, чому ми і рекомендуємо вам, купити насіння марихуани даного сорту.

Auto Sweet Tooth

Насіння Auto Sweet Tooth: Вирощування та рекомендації

Auto Sweet Tooth можна виростити способами відкритого та закритого грунту, при цьому досягаючи значних результатів. Ця рослина, як і інші автоквіти, відрізняється переважними особливостями, від решти сортів конопель. Це і стійкість породи, і легке розведення. Auto Sweet Tooth відмінно чинить опір шкідникам і різним хворобам. Користуючись даними характеристиками, новачки можуть вільно набити руку, у вирощуванні конопель Auto Sweet Tooth. Досвідчені гровери балуються даним сортом, тому що, він не вимагає особливого догляду під час вирощування, і не потребує великої кількості добрив.

Марихуана Auto Солодкоїжка: Аромат і ефект

Дим Auto Sweet Tooth м'який, з присмаком смолистості і запахом яскравих ноток землі. На організм впливає обережно, підносить привабливий body-high. Розслабляє сміливо, і на довгий час.