У статті розповідається про огляд трьох чудових сортів. Таких як Auto Somango, Auto Lowryder, Auto Dr. Grinspoon.

Зміст

Тропічний Auto Somango - насіння конопель нового покоління

Auto Somango


Приготуйтеся отримати задоволення від ароматного сорту Auto Somango. Схрещування сталося за допомогою комбінації двох знаменитих версій Джек Херер х Big Skunk, внаслідок цього даний сорт отримав неповторний аромат тропічних фруктів. Авто Соманго фем зацікавив багатьох гурманів. Конопля Auto Somango є однією з найсмачніших автоквітучих рослин. Високий рівень врожаю пояснюється генетичною спадщиною від батьків. Рясні бічні гілки і бутони досягають великих розмірів. Тому ми сміливо рекомендуємо вам купити насіння марихуани даного сорту.

Характеристика і культивація

Auto Somango є вдосконаленим сортом конопель, який серед насіння марихуани став досить популярним і становить гідну конкуренцію іншим сортам. Авто Somango - фемінізований канабіс, містить генетику Ruderalis і починає розквітати автоматично. До його складу входить Indica і Sativa, але домінує Indica.

Насіння конопель даного сорту має різну висоту в певних умовах, а саме:

  • При закритих умовах вирощування- рослина досягає у висоту від 60 і до 90 см;
  • Період цвітіння: квітень - листопад;
  • При аутдорі висота від 90 до 120 см;
  • ТГК 15%;
  • Дозрівання з моменту посадки триває близько 56 - 90 днів, залежно від Indoor, Outdoor, Greenhouse;
  • Кількість урожаю складає 350 - 400 грам / м2.

Аромат і ефективність конопель Auto Somango

Сорт має лікувальні властивості - допомагає від стресу і головних болів, що дає йому право бути присутнім в списку таких лікарських рослин, як лікувальна марихуана.

Рослина Auto Somango має легкий наркотичний і приємний ефект, який ідеально підходить для щоденного вживання.

В ароматі присутня суміш тропічних фруктів.

У реальному часі наш сайт GanjaSeeds стежить за всіма деталями у розвитку рослин, інформація про які оновлюється в новинах і описах.

Auto Lowryder - швидкий автоквітучий сорт

Auto Lowryder


Даний сорт є залізно унікальним, тому ми рекомендуємо купити насіння каннабісу цієї версії. Рослина виростає за короткий період часу. З моменту посадки насіння Auto Lowryder повне дозрівання відбудеться через 60 днів. Рівно два місяці і кущ готовий до експлуатації.

Характеристика

Гібрид росте швидко, зовні нагадує маленьку ялинку. Сорт отриманий внаслідок схрещування William`s Wonder, Mexican Ruderalis, Northern Lights з присутністю Sativa, Indica, Ruderalis. Великий плюс сорту в тому, що каннабіс незвичайно живучий і стійкий до змін клімату. Спеціальний догляд не вимагається. В разі позитивного для розвитку клімату, можна очікувати велику кількість бічних гілок. 

Вирощування в умовах Indoor, Outdoor, Greenhouse. Кількість урожаю з одного куща можна очікувати близько 30 грам.

Для початківців гроверів, які мають велике бажання вирощувати чудовий сорт конопель Auto Lowryder, цей сорт не додасть ніяких труднощів, а лише одне задоволення.

Аромат і ефект

Яскравий і насичений відтінок не залишить байдужим, особливо коли відчувається високий надихаючий ефект.

Auto Dr. Grinspoon: секрет доктора Lester Grinspoon

Auto Dr. Grinspoon


Даний сорт каннабісу отримав свою назву на честь великого дослідника, героя-захисника конопель Ластера Грінспуна, і ми рекомендуємо вам купити насіння каннабісу цієї унікальної фемінізованої версії.

Характеристика

Рослина повністю дозріває за 70 - 80 днів з моменту посадки насіння. Кущ зовні високий і тонкий, і є на всі 100% автоквітучим. Компактні грона спостерігаються при дозріванні та мають зелене і червоно-коричневе забарвлення шишок, які легко і обережно розташовані на тоненьких стеблах і покриті кристалами ТГК.

Рекомендації по вирощуванню

«Море зелені» Sea of Green - це відмінний метод для вирощування конопель Auto Dr. Grinspoon.

Всі автоквітучі рослини вирощуються при оптимальному світловому режимі 18/6 на весь цикл. Для даного сорту каннабісу відмінний варіант можна застосувати з режимом 12/12. Відмінних ефектів доб'ються не тільки гровери-експерти, а й новачки. При повному дозріванні рослина витягується, і на ній проявляються маленькі смолянисті так звані злитки з сяючим ефектом, які розміщуються по всьому кущу.

Шишки мають аромат польових квітів і лимона. Легкий і пікантний дим містить у собі ноти тропіків і цитруса.

Сильний ефект конопель Auto Dr. Grinspoon супроводжується тривалим і енергетичним впливом на мозок.

Якщо коротко - це олдскульна високоякісна Sativa.