У статті розповідається про автоквітучі регулярні сорти. Такі як Somango, Think Different, Wembley.

Зміст

Auto Somango - манго кущ

Auto Somango

Автоматичний регулярний сорт конопель Auto Somango (Авто Соманго) є екзотично-фруктовою версією. Володар кубків серед автоматичних монстрів, який як і раніше славиться високим рівнем врожаю і потужним змістом ТГК. Конопля Auto Somango випускає по кілька бутонів на численних гілках, а при культивації закритим методом досягає близько 60 - 100 см. Це кращий сорт серед багатьох досвідчених гроверів, чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани Авто Соманго.

Насіння коноплі Auto Somango: Вирощування і рекомендації

У аутдорі автоквітуча конопля Соманго буде тягнутися до 90 - 120 см. Сорт стійкий до шкідників, плісняви і грибкових захворювань при вирощуванні. У закритому грунті даних проблем можна уникнути, але не слід дозволяти вологості збільшуватися, інакше виникнуть проблеми.

  • Урожайність: 50 - 150 грам з рослини;
  • Зріст рослини: 80 - 130 см;
  • Урожай плодів: через 80 днів;
  • Кількість ТГК: 18 - 21%.

Марихуана Auto Somango: Ароматичні якості і ефективність

Ефективність диму Авто Somango - це справжня родзинка даного сорту. Чітко відчувається екзотичний аромат манго. Перший вплив підвищує настрій, надаючи кайф, який перетворює тіло в камінь, це ж і заспокоює. Auto Somango - це справжній must результат для колекціонера.

Auto Think Different - високоврожайний сорт конопель

Auto Think Different

Насіння коноплі Think Different є похідним від схрещування голландської AK-420 і Ruderalis. Даний сорт каннабісу несе в собі кращі якості рудераліса, індіки і сатіви. Ця незвичайна рослина до душі багатьом досвідченим гроверам вже не перший рік, тому ми і рекомендуємо вам купити насіння марихуани даного сорту.

Насіння коноплі Think Different: Вирощування і рекомендації

Цей штам був розроблений переважно для тепличного вирощування, але сорт також добре працює за допомогою інших методів культивації. Гровери отримуватимуть вищі рівні врожаю при використанні правильного балансу поживних речовин і умов вирощування.

Конопля Think Different любить багато світла і тепла, тому контролювати середу зростання слід належним чином. Час цвітіння приблизно - 10 тижнів, досягають висоти 1 - 1,6 м, що також залежить від місця вирощування. Можна отримати величезний урожай, який становить 400 - 550 грам з 1 м 2, в залежності від місця посадки даного сорту. Самі бутони мають блискуче зелене забарвлення. Величезні шишки надзвичайно липкі від великої кількості смол.

Основні параметри конопель

  • Зміст ТГК високий- близько 17%;
  • Вибуховий ефект;
  • Високий рівень врожаю - максимальна цифра 600 грам з 1 м 2;
  • 10-тижневе дозрівання.

Марихуана Think Different: Аромат і ефект

Смак кінцевого продукту досить легкий. Аромат Think Different має дуже сирий і важкий пряний присмак. Ефект миттєвий, заповнює голову як повінь. Він також обволікає тіло, залишаючи користувачеві можливість повністю розслабитися, при цьому накриває хвилями.

Auto Wembley - смолистий монстр

Auto Wembley

Каннабіс Auto Wembley (Автоцвіт Уемблі) є незвичайним автоквітучим регулярним сортом від GanjaSeeds. У генотипі рослини є рудераліс - 20%, 20% - сатіва, решта - індіка. Однак, незважаючи на перевагу в геномі індіки, гібрид конопель яскраво демонструє ефект сатіви.

Характеристики конопель Auto Wembley

Основною перевагою сорту є шанс розвивати рослину різними способами культивації. Стовбури куща потужні, увінчані великими суцвіттями. Авто Уемблі порадує гровера великими, густими смолистими шишками, які усіяні апельсиновими трихомами. Ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани даного сорту, щоб ви познайомилися з унікальним штамом, таємниця якого ховається в його динамічному розвитку.

Насіння коноплі Auto Wembley: Вирощування і рекомендації

Щоб рослина Авто Уемблі відчувала себе комфортно, необхідно надати відповідні умови. Хоч рослина і має максимальну висоту 1 метр, їй потрібно багато вільного місця. В даному випадку на допомогу підійдуть горщики близько 15 - 20 літрів - це максимально достатній розмір. Сорт досить легкий в вирощуванні.

За оптимальних умов рослина може забезпечити урожаєм до 100 грам з одного куща. Рішуче протистоїть різним шкідникам, грибкам і плісняві. Збирати врожай коноплі Auto Wembley можна по закінченню вересня, в середині жовтня. Обов'язково підтримуйте оптимальний рівень вологості, в іншому випадку може виникнути грибок або цвіль.

Основні параметри конопель

  • Рівень ТГК: 18 - 20%;
  • Максимальна кількість врожаю з одного куща: 100 грам;
  • Зріст рослини: 1 - 1,2 метра.

Ароматичні властивості і ефективність каннабісу Auto Wembley

Аромат автоквітучого сорту Уемблі вельми солодкий і прекрасний. Під час використання відчувається м'який присмак. Після конопель відчуєте розслаблення і насолоду під час потужного впливу.