У статті розповідається про автоквітучі регулярні Ryder-стрейни. Такі як Auto Short Ryder, Auto Chronic Ryde, Auto Easy Ryder, Auto Snow Ryder, Auto Purple Ryder, Auto Lowryder.

Зміст

Auto Short Ryder - простий в культивації сорт марихуани

Auto Short Ryder - простий в культивації сорт марихуани

Auto Short Ryder - регулярна версія автоцвіту, отримана з кращих сортів: Top 44 і Early Special. Стався численний ряд селекційних процесів, в результаті яких, ми і отримали даний сорт, який рекомендуємо купити тут на GanjaSeeds.

Вирощування і рекомендації

Якщо цій рослині надати оптимальні умови, вона віддячить вам густими смолистими шишками, а можливість автоматичного цвітіння спрощує весь процес культивації вдвічі. Даний штам любить тепло, коли багато світла, тому постарайтеся вибрати потужні і якісні лампи.

Ароматні якості та ефективність

При цвітінні пахне Сканк, проте, в результаті аромат у Auto Short Ryder набуває плодовий смак з сосновим відтінком. При курінні Auto Short Ryder проявляє кам'яний вплив на тіло, як типова індіка.

Рекомендуємо купити насіння марихуани даного сорту новачкам, так як він піддається різним методам культивації.

Auto Chronic Ryder – лікувальний штам із збалансованим ефектом

Auto Chronic Ryder – лікувальний штам із збалансованим ефектом

Auto Chronic Ryder найбільш відомий сорт, на всесвітньому ринку насіння. Рослину найкраще охарактеризувати як потужню, і самостійну. До того ж її врожайність абсолютно залежить від того, в якому місці ви станете її ростити: в аутдорі або в індорі.

Основні характеристики

Цвітіння цього сорту не припиняється протягом 7 тижнів. Ступінь ТГК сягає 12-13%. Урожайність приблизно 30-50 грам з рослини. Міцна структура куща дає потужні, смолисті шишки. Даний сорт, як і інші медичні сорти конопель, постійно застосовують в якості лікувальної харчової добавки.

Рослина містить прекрасний, заспокійливий ефект, може використовуватися в якості препарату для лікування болю, стресу. Досить часто, люди використовують рослини конопель для декорацій в будинку, крім того, вони підгодовують насінням марихуани рибок і птахів.

Вирощування і рекомендації

Кожен може бути впевнений, що сорт конопель Auto Chronic Ryder прекрасний, ефективний, можна прочитати відгуки споживачів. Фактично всі вони заявляють, що сорт є відмінним і успішним.

Немає жодної людини, яка шкодує, що виростила Auto Chronic Ryder. Ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани даного сорту, так як ростити його неважко, йому не потрібно віддавати багато уваги, або сил. Урожай цілком виправдовує старання гровера.

Ароматні якості і ефективність

Ефект від куріння даної рослини, досить заспокійливий і стриманий. Фруктовий абрикосовий аромат і присмак проявляється м'яко і приємно

Auto Easy Ryder - смолистий стрейн

Auto Easy Ryder - смолистий стрейн

Конопля Auto Easy Ryder - це «чадо» неперевершеної Lowryder # 2 і потужного AK-47. Даний сорт зберіг в собі найоригінальніші і корисні властивості від обох батьків. Це виражається в багатому формуванні смол, і міцному плодовому запаху.

Характеристика конопель Auto Easy Ryder

Дозріває протягом 50-60 діб з моменту висадження насіння. Досягає раціональнішого обсягу, якщо надати максимально потужне освітлення. Використовуйте режим 18/6, тоді рослина буде отримувати тривалий світловий день, і хороший нічний відпочинок. Тому якщо висаджувати даний сорт в аутдорі, слід почати це вже з середини весни, щоб потрапити в проміжок літнього сонцестояння.

Auto Easy Ryder: Вирощування і рекомендації

Рослина є регулярною, а рівень ТГК становить 19%. Підготовка до збору врожаю буде тривати 10 тижнів після посадки насіння.

Одна з найбільш потужних рослин свого роду, а його висока врожайність робить Auto Easy Ryder вкрай привабливим для вирощування. Досвідчені гровери рекомендують купити насіння марихуани Auto Easy Ryder, так як воно в будь-якому випадку, гарантує 30-50 грам з куща.

Ароматичні властивості і вплив

Вплив характеризується як розслаблюючий і сильний ефект. Фруктовий аромат і присмак залишає тільки позитивні емоції.

Auto Blue Ryder - сорт з сильним запахом

Auto Blue Ryder - сорт з сильним запахом

Auto Blue Ryder є гібридом Masterlow і Blueberry. Виходячи з його генетичного складу, можна сміливо припустити, що даний штам неймовірне творіння, надихаюче, і направляє на потрібний шлях.

Основні характеристики конопель

Перевага даної рослини полягає в тому, що вона має сильно виявлений плодовитий присмак. Хоч і виділяється нетривалим циклом цвітіння. Урожайність його не сильно висока, проте якість, і властивість власного плодового смаку, відшкодовують невелику кількість. Тому сідбанк GanjaSeeds надає вам можливість купити насіння марихуани, адже Blue Ryder Regular постійно зацікавлює, як майстерних садівників, так і гроверів новачків.

Догляд за Auto Blue Ryder

Auto Blue Ryder є автоквітучим і одночасно регулярним каннабісом, який можна вирощувати в теплиці, в індоре, і в розкритому грунті. Алгоритм культивації та догляду за рослиною, досить простий, і не вимагає багато часу. У разі використання травички, знаходите непогані емоції, а також запашний присмак плодів.

Ефективність сорту конопель Auto Blue Ryder

Можливо внаслідок унікального присмаку, і проміжного запаху, даний сорт конопель можна застосовувати як, засіб для релаксації. Делікатний, стриманий аромат заспокоює, а запашний плодовий смак дарує милі почуття, і може допомогти відпочити, а також забути проблеми, що накопичилися.

Auto Snow Ryder - сніговий король

Auto Snow Ryder - сніговий король

Двома найважливішими особливостями снігового Auto Snow Ryder є можливість автоцвітінія, і блискучі смолисті кристали, що покривають зрілі шишки як ковдра снігу.

Основні параметри

  • Цвітіння: 45 - 50 днів;
  • Вихід: 150 грам з куща;
  • Висота: 90 - 120 см;
  • ТГК: 15%.

Насіння коноплі Auto Snow Ryder: Вирощування і рекомендації

Даний сорт починає цвісти в залежності від віку рослини, а не світового циклу. Така конфігурація, надає вибір в методах культивації: аутдор, або індор. Насіння коноплі Auto Snow Ryder прогнозують рослини, які зазвичай відцвітають приблизно за 8 - 9 тижнів, в хороших умовах вирощування. Рослини міцні з потужними суцвіттями, просоченими смолою. Шишки видають індіку за рахунок щільної структури, і матового кольору з липким «клеєм».

Ароматні якості і ефективність

Забезпечує глибокий кам'яний стан. Має солодкувато-пряний, землисто-цитрусовий аромат.

Auto Purple Ryder – коноплі з листям фіолетового відтінку

Auto Purple Ryder – коноплі з листям фіолетового відтінку

Виходячи з одного тільки найменування, потрібно відзначити, що кущі рослини витончені і дуже красиві. Даний сорт передбачає собою мальовничу і різноманітну гамму, починаючи з фіолетового відтінку, наближаючись до рожево-пурпурного тону.

Характеристики конопель Auto Purple Ryder

Рослина Auto Purple Ryder середнього зросту, як і інші автоквітучі. Являє собою малогабаритний, яскравий і вишуканий кущ. Він, як не жоден інший зі світу марихуани, підійде для декору. Незважаючи на сформований стандарт, марихуану часто застосовують для виготовлення гербарію, для виробництва оберегів і іграшок. Підсушені листки застосовують як лікарський засіб.

Характеристика конопель Auto Purple Ryder

Зміст ТГК 19%, що вважається чудовою ознакою високоякісного продукту. Незважаючи на те, що врожай не особливо величезний, підсумок з однієї рослини від 30 до 50 грам. Період цвітіння Auto Purple Ryder 8 тижнів. Збирати врожай можна вже через 60-70 діб. Зустріньтеся з цим неймовірним і солодким сортом, тоді Auto Purple Ryder обов'язково вас порадує, надзвичайно смачними і якісними шишками.

Основні рекомендації по вирощуванню конопель Auto Purple Ryder

Вибір методів культивації величезний, і при відповіднїй уяві, ця рослина здатна реалізувати свій потенціал максимально, висловлюючи це в кількості і в якості кінцевого продукту. Досвідчені гровери воліють даний сорт, і рекомендують купити насіння марихуани Auto Purple Ryder, для самостійного вивчення каннабісу, і знайомства з його тонкощами.

Сорт має відмінну кущуватість. Це дає надію на хороший урожай. Крім цього, Auto Purple Ryder вважається нащадком індіки. Запах квітковий, містить в собі ноти ласощів. Чудовою рисою для індору є його слабкий аромат. Тобто ефект при палінні, ніжний і огортає, а під час зростання, цей аромат малоймовірно чи зацікавить не потрібний інтерес, що дуже зручно для володаря.

Сорт Auto Purple Ryder, як і багато автоцвітів НЕ трудомісткий у вирощуванні. Він не зажадає від вас спеціальних маніпуляцій, не змусить постійно за собою спостерігати. Абсолютно без допомоги хімікатів, стане протистояти атакам шкідників, плісняві та грибку.

Ароматні якості і ефективність

Така культура містить ароматний букет квіткових тонів з солодким відтінком, а також збалансований stone ефект.

Стрейн для створення автоквітучих конопель Auto Lowryder

Стрейн для створення автоквітучих конопель Auto Lowryder

На даний момент автоквітучий сорт конопель є необхідною сировиною і витратним матеріалом для посадки в області ринку каннабісових. Це гібриди з комерційними характеристиками отримані від якісного родоводу. Auto Lowryder схрещений і виведений нашими селекціонерами включаючи якісні культури: William`s Wonder, Mexican Ruderalis, Northern Lights No.2.

На генетичному рівні є потужним міксірованим гібридом, який надав Гроверу легкість в культивації:

  • Швидкий ріст;
  • Відмінне виділення смол;
  • Унікальний вплив.

Основні характеристики і переваги

Рослина чудово розвивається в будь-якому грунті або гідропоніці. Стрімкий темп зростання характерний для Auto Lowryder. Зовні схожа на маленьку ялинку, по середині якої утворюється велика центральна кола. Є стійкою при різких змінах кліматичних умов, таких як дощ і сухість. Помірна вологість не псує рослину, так як вона стійка до утворення цвілі, інфекцій, атак шкідника.

Широке використання в сфері медицини

Застосовується як засіб для знеболювання, м’язового спазму. Також підходить для боротьби з безсонням, депресією. Якщо копати глибше, то можна додати, що даний сорт конопель застосовується в області психіатрії, де борються з пацієнтами страждаючими на напади гніву, панічні атаки.

Рекомендації по вирощуванню конопель

Підходять будь-які методи культивації при будь-яких умовах. Новачкам даний сорт стане відмінним зразком для зміцнення досвіду в сфері гроувінга, так як марихуана не потребує особливих зусиль за рахунок міцного імунітету. Не одноразово створила гарне враження через свій короткий період цвітіння від "А" до "Я".

Ароматичні якості і ефективність

Настає час змішаних ефектів для гроверів цінуючих охмеляючий мікс приємних ароматів і смакових якостей. Індіко-сатівна структура балансує сильно і тим часом розслабляє. Чудовий настрій забезпечено - пробуджує приховані творчі можливості і енегрію.