Сорт каннабісу Auto Purple Sunset (Авто Рожевий Захід) випущений за рахунок схрещування таких генів як Fast Bud, Original Skunk, Purple Kush. Рослина може досягати великого зростання, максимально до 1м.

Зміст

Насіння конопель Auto Purple Sunset: Рекомендації по вирощуванню

Auto Purple Sunset

Сорт фемінізований, автоквітучий, а значить, вимагає багато потужних світових люменів. Це допоможе наростити якомога більше суцвіть унікального, новітнього сорту. Не варто переборщувати з поливом, більшість автоквітучих рослин, досить витончені у догляді за собою, тому стреси ні до чого. Це також стосується пересаджування розсади. Автоквітучі рослини досить сильно піддаються людським маніпуляціям. Тому вигідніше буде посадити насіння конопель відразу у великий горщик, але не заливати водою маленький паросток. Поливайте зі шприца, або робіть «туман» з пульверизатора, для молодого паростка. Дотримуючись простих правил, можна отримати в нагороду, унікальні плоди, суцвіття новітнього сорту Auto Purple Sunset. Домінуюча індіка спостерігається у зовнішньому вигляді, і в можливості, отримати високу ступінь врожаю. Досвідчені гровери, що встигли скуштувати новий сорт, настійно рекомендують купити насіння марихуани Авто Рожевий Захід, щоб покуштувати продукт «вітчизняної» селекції.

Марихуана Авто Лимон: Аромат і ефект

Даний сорт конопель має солодкий смак з ароматом кислинки, і прянощі спецій зі сходу. Стан ейфорії різко настає при вживанні конопель Auto Purple Sunset, ефективно розслабляє і тягне на веселощі. Це пояснюється присутністю індіки, і її медичними властивостями.