Сорт марихуани Auto Hindu Kush завжди затребуваний, оскільки здатний приємно здивувати абсолютно всіх шанувальників індіки.

Зміст

Рослина вгору може досягти максимальної точки до 50 см, однак у кожному кущі, постійно формуються густі, і досить великі шишечки, вони ж власне цілком, покриваються смолою. Сорт конопель Auto Hindu Kush (Авто Хінді Куш) є геніальним фенотипом рослини, даного сорту, внаслідок схрещування абсолютно всім популярних- Lowryder, Hindu Kush і Master Kush. Через власну генетику рослина має висоту менше, ніж Automatic AK-47. Коріння в даному сорті не вимагають багато місця, достатньо буде вирощувати в компактному гроубоксі - це позитивний момент, не тільки для новачків, але і для, досвідчених гроверів. Ось чому варто замовити фемінізовані насіння конопель Авто Хінді Куш.

Основне:

  • Повне дозрівання закінчується через 70 - 80 днів з посадки насіння;
  • Висота становить близько 60 - 80 см;
  • Урожай з 1м2 300 - 400 грам;
  • Сорт переважно Рудераліс.
Auto Hindu Kush

Вирощування насіння конопель Auto Hindu Kush

Оскільки в Auto Hindu Kush лежить основа індіки - виділяється власними чисто медичними якостями, це власне обумовлює абсолютну тілесну релаксацію. Строго не рекомендується курити даний сорт конопель Auto Hindu Kush пред фізичними навантаженнями. В іншому випадку, ризикуєте отримати венозні захворювання, а це не дуже приємно.

Марихуана Auto Hindu Kush: Аромат і ефект

Даний сорт конопель Auto Hindu Kush викликає почуття сну і розслаблення. Присутній сильний аромат під час вживання, в якому допустимий відтінок цитрусових тонів.