Сорт каннабісу Auto Haze (Авто Хейз) вийшов завдяки схрещуванню автоквітучих сортів каннабісу Roadrunner - JYD Haze і Dinafem №1 х LR №1. У результаті вдалося вивести автоквітучий фемінізований сорт Auto Haze, в якому не присутній ароматний смак, що властивий для абсолютно всіх автоквітів. Внаслідок схрещування, брідери придбали сорт конопель, з відмінним виробленням смолистості в суцвіттях. Дозрілі бутони конопель Auto Haze, липнуть як мед - починаючи з тімені і до кінця гілок.

Зміст

Каннабіс Auto Haze: Вирощування насіння

Auto Haze

Тим, хто саме воліє генетику Haze, потрібно зосередити інтерес в даному руслі:

  • Швидкий життєвий період, 80 діб і менше;
  • Невисокий зростом від 60 см до 130 см, дуже добре підійде для вирощування в індаур;
  • Продуктивна врожайність становить близько 200 грам з одного куща в аутдорі, і 110 грам з куща вирощуючи в приміщенні (коливається залежно від висоти каннабісу).

До повного дозрівання, каннабіс Auto Haze нарощує масу значних охайних шишок, пахучих, і з'єднаних, в красиві суцвіття. Найкращим часом для культивації на відкритому грунті є останній тиждень травня, або початок червня. Рослина любить велику кількість світла. Відмінну врожайність приносить трава Auto Haze, якщо її вирощувати в оранжереях і гроубоксі. Ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани даного сорту, щоб незабаром ви покуштували свій урожай.

Марихуана Auto Haze: Вплив і ефективність

Привабливість сорту в яскравому смаку, і особливому хейзовому запаху. Сушений урожай має аромат ладану, кедра, а в присмаці домінують ароматні цитрусові тони.

Хоча в генетиці мається сатіва, ефект більше нагадує індіку. Високий вміст ТГК, близько 12%, ступінь КБД бере вгору над усіма відмітками. Внаслідок цього, вплив вельми збалансований, тотожній фізичній релаксації і ейфорії. Авто Хейз має заспокійливий ефект.