У статті розповідається про коноплі Auto Green-O-Matic і штами створені на їх основі, такі як Auto Maxigom, Auto Sugar Gom.

Зміст

Auto Green-O-Matic - відмінний штам

Auto Green-O-Matic - відмінний штам

Конопля Auto Green-O-Matic - відмінна рослина, одна з найбільш швидко дозріваючих. Особливо коли у вас велике бажання отримати багато врожаю, тоді основним аспектом таких конопель є короткий період життя. Все завдяки тому, що штам автоквітучий, а також регулярний. Багато гроверів захоплюються цим сортом, і рекомендують купити насіння марихуани Auto Green-O-Matic.

Виникнення сорту конопель

Необхідно зауважити, що даний гібрид є одним з тих, що були засновані компанією GanjaSeeds. Склад: Ruderalis, Morocca, White Dwaft, Low Ride - в результаті заснований і вдосконалений сорт марихуани, який вражає швидким зростанням, і дивує своїми властивостями.

Марихуана Авто Грін-О-Метік досить популяризована серед гроверів. Це ще раз підтверджує ефективність і продуктивність даного сорту, чому ми і рекомендуємо вам придбати насіння конопель Auto Green-O-Matic.

Основні параметри конопель Auto Green-O-Matic

Auto Green-O-Matic яскраво виражає в своєму образі індіку, і дозріває протягом 55-60 діб, що просто неймовірно щодо культивації марихуани. В індорі рослина виросте від 80 см до 1 м. Чудова перспектива: вирощуючи коноплі в аутдорі за сезон можна зібрати до 3-х урожаїв. Зміст ТГК становить приблизно 16,5%.

Рекомендації по вирощуванню насіння конопель

Щоб рослина направляла свої ресурси в динаміку росту, потрібно забезпечити правильний світловий цикл, зазвичай використовують 18/6. Урожайність рослини дивовижна: до 900 грам з 1 м2, і 30-50 грам з куща.

Умови для висадки та вирощування, можуть бути різними:

  • Indoor;
  • Outdoor;
  • Greenhouse.

Ароматні якості і ефективність

Виділяється прекрасним, фруктово-ароматним запахом і славним та не настирливим присмаком. М'який довго діючий ефект stone пробирається швидко.

Auto Maxigom – стрейн для досвідчених гроверів

Auto Maxigom – стрейн для досвідчених гроверів

Для того щоб отримати велику 100% автоквітучу рослину Auto Maxigom (Автоцвіт Максігом), Grass-o-matic АК схрестили з прекрасною автоквітучою Critical Mass, і отримали справжній витвір мистецтва, який має особливий характер і таємничі властивості. Багато гроверів вже полюбили цей сорт, і рекомендують купити насіння марихуани Авто Максігом, для знайомства з унікальним і таємничим штамом.

Основні характеристики і переваги

  • Генетичні дані: (Critical) Mass, AK;
  • Ruderalis (автоцвіт);
  • Виведення: оранжерея, в приміщенні, у відкритому грунті;
  • Урожай цільних плодів: через 72-76 діб з моменту проростання.

Maxi GoM автоквітуча, регулярна рослина, з дуже великою основною колою і бічними розгалуженнями. У процесі розвитку, звичайні гілки перетворюються в суцільні бутони, із заможними строгими шишками, цілком вкритими білою смолою.

Ароматні якості і ефективність

Запах солодкуватий і плодовий, можуть відчуватися цитрусові і дивовижні ноти, що навівають спогади фруктів. Бажано ретельно спостерігати за коноплями Авто Maxigom, цей сорт любить увагу, а також досвідчених гроверів.

Auto Sugar Gom - солодкий сорт конопель

Auto Sugar Gom - солодкий сорт конопель

Відштовхуючись від найменування, миттєво відчуваєш ласощі, як ніби з'їв ложку глюкози. Однак це поки що не всі плюси сорту Auto Sugar Gom. Перш ніж ми про це поговоримо, давайте згадаємо про генетику Sugar Gom. Сорт Grass-Matic з'єднали з Auto AK - бразильською сатівою. Це призвело до появи подібного дивного і автоквітучого сорту. Сама рослина виглядає як щось середнє в суспільстві марихуани.

Характеристика конопель Auto Sugar Gom

Зростання конопель Auto Sugar Gom варіюється в відмітках 60-130 см, шишки густі і великі, мають багато кристалів. Трохи листя, а й чимало гілок. Самі суцвіття начебто блищать, так як відрізняються високою смолистістю. Досвідчені гровери з усього світу обожнюють даний штам, саме за його солодкість, і рекомендують купити насіння марихуани солодкого сорту.

Ступінь ТГК досягає 16%. Урожай багатий, з однієї рослини можна отримати 40-100 грам. Це прекрасний показник для автоквітучої рослини, який не вимагає від вас багато часу, і уваги.

Розведення конопель Auto Sugar Gom

Для того, що б кущі максимально розкрили весь свій потенціал, потрібно приблизно 70-80 діб. Це не тривалий період, для того, що б нетерплячий гровер зібрав урожай. Проте, якщо ви дасте рослині час, воно дозріє, і передасть це в своїй якості і у вазі.

Даний сорт популярний домінантним плином сатіви, який переважає на генетичному рівні, хоча зовні кущі більше нагадують індіку. Коли рослина розквітає, їй властиво мати стриманий аромат, який не приваблює зайвої уваги. Це відмінно нагоді, коли ви маєте намір вирощувати в індорі, адже вам не знадобитися встановлювати вугільний фільтр, для очищення повітря.

Auto Sugar Gom не вимагає особливо великих інвестицій грошей, часу, старань. Ця рослина нагородить рідкісною і дивовижною солодкістю, за потужне освітлення, своєчасний полив, і крапельку уваги.

Ароматні якості і ефективність

Після цвітіння, запах просто чудовий. Це суміш капучино, мускусу і фундука - неповторний гармонійний бриз, який буквально огортає. Це повний релакс, ефект здатний повністю розслабити, пеерустановіть всі думки на нові і свіжі.