У статті розповідається про автоквітучі диявольські коноплі. Такі як Auto Speed Devil, Auto Big Devil, Auto Dark Devil.

Зміст

Auto Speed Devil – швидкоквітучий та потужний стрейн

Auto Speed Devil – швидкоквітучий та потужний стрейн

C першого погляду можна побачити, що Auto Speed Devil - незвичайний сорт конопель. Тим не менш, він містить свої особливості і вони, м'яко кажучи, вражають. Перша якість це швидкозростаюча рослина марихуани, і все завдяки генам, а також можливості автоматичного цвітіння. Даний сорт вже встиг сподобатися багатьом гроверам, чому ми і рекомендуємо вам купити насіння марихуани Авто Спід Девіл.

Характеристики конопель Авто Speed Devil

Авто регулярний сорт конопель Speed Devil придбав гідну нагороду на фестивалі каннабісу. Безсумнівно, заслуженої першості даний сорт домігся за рахунок власного врожаю, і відмітних рис ефекту. Безпосередньо конкурс проходив в Іспанії, місті Аліканте.

Ця рослина має цікавий запах, а кущі відмінно не великих розмірів. Зазвичай виростає не вище позначки в 90 см. Рівень ТГК досягає 15%. Це чудовий коефіцієнт для такого сорту марихуани. Урожай середнього рівня, який складає близько 16-60 грам з одного куща.

Культивація і рекомендації

Рослина стійка до цвілі, грибків і інших шкідників. Внаслідок цього дуже добре підійде початківцям коноплярам. У разі якщо ви посадите «диявола», то знайдете чудову рослину, яка виправдає всі ваші надії.

Ефективність марихуани Auto Speed Devil та ароматні якості

Марихуана Auto Speed Devil має потужний ефект. Він досить сильний, і в основному впливає на свідомість. Один напас тримає пару годин. Аромат не просто чудовий, якщо точніше, то можна його охарактеризувати як разюче смачний. Він нагадує дріжджову випічку з дивовижним сиром.

Auto Big Devil – дружній до початківців сорт

Auto Big Devil – дружній до початківців сорт

Це зручний сорт, так як він не вимагає особливого догляду, або певного методу культваціі. Як і численні автоквітучі рослини, цей сорт підійде і для початківців і для досвідчених гроверів, а крім того підійде оптовому виготовленню способом SoG.

Вирощування і рекомендації

Початок цвітіння автоматично настає у Auto Big Devil, приблизно на 16 добу з початку сходів. Даний сорт каннабісу є зручним у вирощуванні будь-якими методами, включаючи гроубокси.

Big Devil Auto дає чудовий шанс вам придбати прекрасний результат, який не залежить від замісу землі, або світлового циклу. Потрібно відзначити, що ця рослина любить культивування в гідропонних установках.

Ароматні якості і ефективність

Запах каннабісу Auto Big Devil можна описати, як фруктово - сканковий. Це дуже привабливий штам, який змусить розслабитися, і відпочити як слід в колі друзів.

Auto Dark Devil – коноплі з аметистовим відтінком

Auto Dark Devil – коноплі з аметистовим відтінком

Auto Dark Devil є цілком автоквітучим сортом конопель з присутністю BigDevilXL. Даний штам надає певні і безперечні плюси, в порівнянні з іншими сортами конопель. Рослини стрімко розквітають, і через кілька тижнів можуть порадувати власного господаря чудовим урожаєм. Забарвлення кущів має аметистовий відтінок, який з'явився у Auto Dark Devil завдяки генетичним прабатькам.

Характеристика конопель Auto Dark Devil

Рослина сильна, має основну колу, від якої з'являються поступово бічні розгалуження. Шишки дуже смолисті, видають запах плодів, з цитрусовими нотами.

Період цвітіння Авто Dark Devil становить 7 тижнів, урожай може досягти ваги близько 500-600 грам з 1 м2, що є чудовим результатом. Висота рослини від 80 до 130 см. Тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Auto Dark Devil, як незаперечного і презентабельного зразка каннабісу. Слід зазначити, що ця рослина прекрасна не тільки своїм чудовим зовнішнім виглядом. У разі якщо кущам не вистачатиме вологи, вони придбають темно-коричневий, темно-аметистовий тон.

Насіння коноплі Auto Dark Devil: Рекомендації по догляду

Вирощувати коноплю Auto Dark Devil можна як у відкритому грунті, так і в індорі. Якщо ви не маєте наміру захоплюватися вирощуванням конопель дійсно серйозно, і просто відчуваєте інтерес, насіння чудово знадобляться для акваріумних рибок, в якості поживного натурального корму. Даний сорт підходить новачкам і майстерним гроверам, так як володіє особливою загадковістю, яка розкривається кожному, абсолютно по-різному.

Широко застосовується даний сорт коноплі в медицині, який знімає:

  • Фізичний біль,
  • Нудоту,
  • Мігрень,
  • Безсоння,
  • Депресію.

Ароматні якості і ефективність

Темний Диявол має перевагу особливого аметистового тону з солодким присмаком, а також притягає і зачаровує ароматом фруктів з відтінками ладану. Тривалий і потужний вплив із заспокійливим ефектом.