У статті розповідається про автофемінізовані сорти. Такі як Auto Critical +, Auto Bomb, Auto Lowryder.

Зміст

Невибагливий сорт конопель Auto Critical +

Auto Critical +

У коноплях Auto Critical + присутній солодкий смак і несамовитий запах. Неймовірний специфічний і незвичайний аромат. При цьому рослина буде так пахнути приблизно 79% власного життя. Якщо зважитеся змиритися з даним ароматним ефектом фемінізованого сорту цієї рослини то можете отримати відмінну винагороду - чудовий результат в якості компенсації.

Основні характеристики сорту конопель Auto Critical +

Автоквітуча версія сорту конопель Auto Critical + створена за допомогою схрещування таких сортів як Big Bud і Skunk - домінуюча індіка. В результаті маємо незвичайний штам, схрещений з Roadrunner Autoflowering. Даний автоквітучий сорт каннабісу можуть використовувати ті гровери, які побажають зібрати за сезон кілька врожаїв, використовуючи метод вирощування outdoor. Висота рослини середня і становить близько 80 см - 1 м, з різницею фотоперіодного оригіналу. Такий сорт зацвітає швидко:

  • Утворює дуже багато гарних просмолених шишок;
  • Виростає просто, не потрібно особливого досвіду, тому підходить як новачкові так і досвідченому гроверу;
  • Відмінний рівень врожаю;
  • Очікування дозрівання становить 9 - 10 тижнів.

При вирощуванні в гроубоксі або в приміщенні можна очікувати зростання розміром від 80 cм до 1 метра. Використовуючи метод outdoor оптимальне вирощування можна здійснювати на континентальному або середземноморському кліматі. Застосовуючи грунт найкраще додати 1/3 волокна з кокоса, щоб метаболізм прискорився і підвищилася циркуляція повітря. Сорт конопель Auto Critical + має відмінну стійкість до цвілі і грибкових захворювань. Наполегливо рекомендується стежити за рослиною протягом останніх 2 тижнів цвітіння.

Аромат і ефект Авто Критикал +

Смакова і ароматична гамма сканкова, соковита, з лимонним, деревним і пряним відтінком. При вживанні розслаблення гарантоване. Дія ефекту тривала і викликає бажання впасти на диван.

Сорт конопель Auto Bomb додасть енергії і сил

Auto Bomb

Сорт марихуани Auto Bomb (Авто Бомба) досить новий, внаслідок чого рецензій та даних, що стосуються його, не сильно багато. Згідно з паспортом, харвест настає через 50 - 54 дні з моменту появи сходів з насіння. Невеликий рівень зросту 100 - 120 см.

Характеристика насіння конопель Auto Bomb

Схрещування 2-ох автоквітів: Big Bang Automatic і Green-o-matic призвело до відмінного результату у вигляді автоквітучого фемінізованого сорту Авто Бомба. Рослина добре пристосовується до обставин різних кліматичних умов. Зростає великим кущем, з часом переходу в стадію цвітіння починає дуже гілкуватися. В другому тижні цвітіння пахне, аромат звичайний, трав'яний.

Вирощування Auto Bomb

В умовах аутдор і індор сорт канабісу Auto Bomb сягає приблизно 120 см, що дуже ріднить його з фотоперіодними сортами. Привабливість гібрида в тому, що цвітіння може бути цілий рік. Єдина умова для цього - забезпечення температури на рівні 10С і більше. Фемінізований автоцвіт стане в нагоді гроверу новачкові для відпрацювання умінь, чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани Авто Бомба.

При культивації в індор, стадія цвітіння триває 7 тижнів. Для підвищення продуктивності кущі можна розмістити в SoG, і порадіти підсумкам вже через 2 місяці. Аутдорне розведення надає до 50г з куща при тій же тривалості періоду цвітіння.

Марихуана Auto Bomb: Смак і ефект

Смак класичної травички згідно аромату і присмаку. Діє моментально, викликаючи міцний стоун і розслабленість м'язів. Бездоганна для спільного перегляду кінофільму і медитативного спостереження за оточуючими. Але не вдарить в голову і не вдавить в подушку.

Сорт конопель Auto Lowryder адаптований до будь-якого клімату

Auto Lowryder

Насіння конопель Auto Lowryder - гібрид дев'ятого покоління. Joint Doctor прийняли рішення створити гібрид марихуани з маленьким життєвим циклом, і створили Auto Lowryder:

  • Урожай можна збирати через 8 тижнів;
  • Період цвітіння триває 5-6 тижнів;
  • Маленька висота;
  • Найбільш основне в сорті Auto Lowryder - це універсальність.

Характеристика Auto Lowryder

Сорти Williams Wonder і Northern Light №2 були благополучно схрещені з рудералісом мексиканського походження.

Сорт конопель Auto Lowryder знаменитий своєю стійкістю. Ось чому досвідчені гровери рекомендують купити насіння марихуани даного сорту новачкам. У широких колах популярний як стрімкий, малогабаритний і зрозумілий сорт. Генетика Auto Lowryder знаходиться в таких же автоквітучих сортах як Auto Blueberry, Rasputin IBL, Auto Hindu Kush та ін.

Вирощування та рекомендації до сорту Auto Lowryder

Вибираючи метод вирощування на вулиці - повне дозрівання рослини сорту Auto Lowryder закінчується через 50 - 60 днів;

Метод культивації в приміщенні закінчується через 56 днів.

Параметри і зовнішні характеристики

Сорт каннабісу Auto Lowryder нагадує справжню архітектурну абстракцію, декоровану смарагдами. Низька рослина з маленькими нечисленними бічними гілками дає невеликий урожай. Але кількість цілком компенсується високою якістю.

Auto Lowryder: Аромат і ефект

Висушені і подрібнені суцвіття мають потужний солодкий аромат і смак паленого цукру.

Марихуана Auto Lowryder працює як справжній мускульний релаксант. Обдаровує почуттям спокою і приносить мрійливий настрій.