Фемінізований автоквітучий сорт конопель Auto Big Devil (Авто Великий диявол) з відмінним потенціалом в рості, і найголовніше, у врожайності. Дивовижний каннабіс Auto Big Devil з надихаючим ефектом. Даний сорт конопель під ім'ям «Великий диявол» - це мікс рудераліса, індіки, сатіви. Потужне волохате «страховисько» - саме так названий сорт конопель, за рахунок смолистості шишок і щільній структурі Indica.

Зміст

Конопля Auto Big Devil: Вирощування та рекомендації

Auto Big Devil

Культивація проводиться всіма способами. Період цвітіння трави в приміщенні триває 6 тижнів, або 58 діб з дня сходів, від насіння до абсолютної так званої зрілості.

На відкритій грядці збір врожаю можна проводити після 9 тижнів. Сорт конопель досягає висоти від 130 см до 160 см, і обростає надзвичайно великими суцвіттями.

  • Урожай в індорі становить до 550 грам 1м2;
  • При вирощуванні методом аутдор, урожай сягає від 75 до 100 грам з рослини;
  • Немає схильності до гермафродитизму;
  • Доброзичливий сорт, по відношенню до початківців;
  • Потрібно підтримувати рослину, або підпирати в період цвітіння.

Така рослина обростає великою кількістю суцвіть, що прогнозує перелом стебла, тому рекомендується підтримувати спеціальними розпірками, в період зростання. Вирощуючи методом аутдор, трава може досягати до 2-х метрів, тим самим, є найбільш високою Skunk-версією. Жорсткі супер липкі шишки включають до 18% ТГК і 1,2% CBD.

Марихуана Auto Big Devil: Аромат і ефект

Auto Big Devil - контрастний сорт конопель: божественний аромат змішується з бісовою люттю, тим не менш, діє урівноважено. Досвідчені гровери рекомендують купити насіння марихуани Авто Біг Девіл, адже сорт надає енергію і підриває голову геть. Рослина заповнена «злісною» потужністю і фруктовими запахами. Присмак специфічний, сканковий.