Схрестивши швидкоквітучі можливості Lowryder і ефективний по продуктивності Ак-47 отримали багатофункціональний сорт конопель Auto AK з чудовим присмаком. Даний варіант оптимально підходить для вирощування всіма методами Indoor, Outdoor, Greenhouse. Період цвітіння починається на 3-му тижні. Готуватися до збору врожаю можна через 60 - 70 максимум 75 днів з висіву насіння конопель Auto AK.

Зміст

Насіння Авто АК: Вирощування та рекомендації

Auto AK

Сорт фемінізований, автоквітучий, що заощаджує ваш час, і підійде нетерплячим новачкам. Досвідченим гроверам подобається даний сорт - власною невибагливістю, тому вони рекомендують купити фемінізовані насіння конопель Авто АК.

Подібну малогабаритну рослину з висотою в 60 - 70 см, зручно вирощувати і в приміщенні, і під відкритим небом. Для повного дозрівання, рослині Auto AK необхідно - потужне освітлення і тепло.

Зростає згідно з методикою «посадив і забув», при цьому сорт конопель Auto AK показує:

  • Високу схожість;
  • Швидке і активне зростання, включаючи аутдор;
  • Велику кількість шишечной маси, і стійкість до захворювань.

Характеристика конопель Auto AK

Шишок на рослині чимало, вони рясно облиті смолою, і розносять хвилювання солодкуватого, активного запаху. Через потужний аромат потрібно попередньо обміркувати метод нейтралізації запаху в приміщенні. Для цього рекомендується встановити хорошу вентиляцію.

Марихуана Auto AK: Аромат і ефект

Діє так, як ніби кінь копитом пригладив, сильно і без компромісів. Має міцний пестливий ефект, цікавий присмак диму: фруктово-апельсиновий, з перевагою лимона і недозрівшого лайму в присмаку