У статті розповідається про ароматні авторегулярні сорти. Такі як Purple та Cheese.

Зміст

Auto Purple - незвичайна рослина

Auto Purple

Відмінна незвичайна рослина Auto Purple, має аромат виноградної і чорничної лакриці. Зовнішній вигляд у Auto Purple вкрай незвичайний. Рослина червоного кольору, малогабаритного обсягу, у висоту виростає до 140 см. Садівникам нагадаємо, що в разі, якщо висаджуєте цю рослину у відкритому місці, то зможете чекати урожай аж до 300 грамів.

Культивація в приміщенні передбачає використання 21 літрових горщиків, так як рослина потребує великого обсягу живильного субстрату для кореневої системи. Досвідчені гровери цінують солодкість даного сорту і рекомендують купити насіння марихуани Auto Purple.

Характеристика автоквітучих конопель Auto Purple

Рівень ТГК 18 - 25%, а період цвітіння становить максимально 10 тижнів. Збирати врожай можна на 9му, максимально- на 11му тижні. Можна виростити кілька кущів за сезон, починаючи з середини травня і до кінця жовтня.

Поради по догляду за Auto Purple

У гібриді конопель Авто Purple домінує індіка а не сатіва. Рослина є фантастично привабливою, забарвлена в червоний тон, внаслідок цього якщо ви захочете ростити її для краси, вона відмінно годиться для такої місії. Надихне власною унікальністю, продуктивністю і ефективним впливом.

Auto Cheese - каннабіс з хорошим ароматом

Auto Cheese

Автоквітучий сорт Auto Cheese - це рослина, яка зберегла в собі знаменитий олдскульний Skunk присмак з повітряним відчуттям левітації. Auto Cheese відрізняється своєю виразністю і пікантністю, а також відноситься до F3 покоління гібридів.

Це улюблена родзинка для гроверів світового рівня. Такий екстравагантний вибір подарує власникові можливість скуштувати справжню сирну коноплю. Тому ми рекомендуємо вам купити насіння марихуани Авто Чіз, щоб ви могли виростити цю дивовижну і спокусливу рослину.

Характеристики конполі автоцвіту Auto Cheese

Для стабілізації аромату і смаку даний сорт ще 2 рази перехрестили з оригіналом Sweet Cheese. Основна кола подовжена, міцна і не велика. Потрібно відзначити, що рослина має інтенсивний запах спецій з нотою ладану і лимона. Це може стати проблемою для гровера, так як такий яскравий і зухвалий запах може привабити сусідів.

Історія походження марихуани Авто Cheese

Кращі генетичні лінії відомої родини Cheese були схрещені з рудералісом для того, щоб сформувати нове автоквітуче регулярне насіння конопель. Рослина отримала здатність до великої продуктивності. Це і створило Cheese, який є одним з кращих сортів конопель для торгового або побутового (домашнього) використання.