Генетика Афгані - це в першу чергу стійкий, потужний аромат і довготривалий ефект. Оригінальний фенотип Afghani являє собою дикорослі коноплі, що ростуть на родючих схилах гір Афганістану. Найчистіша індіка, привезена в 60-70-х роках стала платформою, базисом для створення нових гібридів з коротким періодом цвітіння і седативним впливом. Легендарний Kush - прямий нащадок унікальних і невибагливих "дичок", чий смак знайомий більшості гроверів "старої школи". Суворі кліматичні умови змусили канабіс виробити винятковий імунітет, який чудово передається при схрещуванні та полегшує вирощування навіть недосвідченим гроверам. Тисячі років природного відбору зробили можливою культивацію низькорослих рослин з переважанням індіки в скромних гроубоксах.

Сорти конопель з генетикою Afghani

Ні для кого не секрет, що найякісніший і забійний гашиш роблять саме з афганки. Бутони щедро продукують велику кількість смоли, тому садівникам представиться унікальний шанс побалувати себе скрученими під час стрижки смаколиками.

Більшість виведених гібридів на основі генетики Afghani є призерами багатьох конкурсів, присвячених канабіс культурі. Ароматична композиція сухих суцвіть наповнює повітря приємними нотками ментолу, лайма та запашних спецій. Окремі представники лінійки не настільки солодкі і відрізняються нафтовими, дизельними і землистими інтонаціями, залишаючи після себе насичений мускусний післясмак з яскраво вираженими гашишними тонами.

Ефект, який надають афганські представники канабісових, запам'ятається надовго. Густий ароматний дим здатний миттєво перенести свідомість растаману в тиху заплаву умиротворення в супроводі відвертого психоделічного припливу. У такому стані приємно медитувати, розслаблятися або просто проводити час у компанії близьких друзів.

Сорти конопель з генетикою Afghani

Індічні сорти високо цінуються в медицині за здатність у короткий термін усувати різні типи болю. Екстракти та сухі суцвіття часто призначають пацієнтам, які страждають на безсоння, розлади апетиту, а також рекомендують як препарат, що виводить із пригнічуючого стану та депресії.

Найвідомішим представником сімейства Афганки по праву можна вважати OG Kush. Каліфорнійські дослідження виявили в смолі рослини 0,24 % КБД та 24 % ТГК. Така концентрація активних речовин викликає "ліжко-диванний" ефект, що супроводжується ейфорічним піднесенням свідомості.