У статті розповідається про каліфорнійську, афганську та пакистанську індику. Таку як Passion #1, Purple Kush(Фіолетовий Куш), Deep Sleep(Глибокий Сон), Mountain Power, Yolka(Spruce), Hash Passion, Hard Day(Важкий День).

Зміст

Каліфорнійська індіка Passion #1

Каліфорнійська індіка Passion #1

Конопля Passion # 1 - один з кращих представників зелених сортів, які доступні для вирощування в будь-якому місці. Перша популярність наздогнала гібрид з 1970 року, тоді він став легендарною Каліфорнійською індікою. Голландські гровери в 1980 році удосконалили сорт конопель, який став міцною рослиною, чому ми і рекомендуємо вам купити насіння марихуани.

Насіння коноплі Passion # 1: Вирощування і рекомендації

Компактні шишки конопель Passion # 1 (Пристрасть №1) утворюються довго, але ефективно і стабільно без втрати якості і структури, стають дуже важкими за рахунок величезного числа смоли. Необхідно використовувати методи вирощування в теплицях і у відкритому просторі. Рекомендується встановити хорошу вентиляцію, так як видає ароматні тони. Обережно робити обрізання. Спостерігається витік смоли з листя.

  • Висота конопель Passion # 1: 100 см-3,5 м;
  • Продуктивність коливається близько 255-760 грам з одного куща;
  • 100% домінант індіка;
  • ТГК - 18,6%;
  • 6 тижневий період цвітіння.

Аромат і ефект марихуани Passion # 1

При вдиху каннабісу Passion # 1 відчувається свіжий бриз цитрусових ароматів. Присутній кам'яний стан з одночасно розслаблюючим ефектом.

Purple Kush або Фіолетовий Куш

Purple Kush або Фіолетовий Куш

Що ж собою являє сорт марихуани Purple Kush? Насамперед відрізняється витонченістю і незвичайністю, яка безсумнівно зацікавить сторонніх. Домінуючою лінією є індіка. Зовнішній вигляд лікувального сорту конопель Purple Kush досить таки унікальний: є густі суцвіття, забарвленні вони яскраво-зеленого кольору, усіяні апельсиновими або бузковими волосками - це прикрашає цю рослину. Крім цього можна розглянути багато яскравих і блискучих кристалів, які сяють від сонячного та денного освітлення.

Основні параметри конопель Purple Kush

  • Можливість вирощування - Indoor, Outdoor, Greenhouse;
  • Висота куща становить 70-130 см;
  • Рівень ТГК - 18%;
  • Продуктивний урожай забезпечить 350-450 грам з 1 м².

Характеристики конопель Фіолетовий Куш

Конопля Purple Kush фантастично приваблива. Рекомендується виключити вирощування біля житлових ділянок на відкритому грунті, щоб уникнути сторонніх інтересів. Крім цього Purple Kush здатний заманити інтерес дійсно незвичайним ароматом.

Запах незгорілого пального з сосновими нотами, може надавати землисті відтінки в присмаці. При спалюванні суцвіття можна відчути звичний аромат Куша. Ми рекомендуємо купити насіння марихуани Фіолетовий Куш, щоб скуштувати унікальність вирощування і ефективність впливу даного сорту.

Марихуана Purple Kush: Аромат і ефект

Смак у марихуани Purple Kush вкрай незвичайний і привабливий. Він поєднує в собі подібні смакові властивості: сосна, зелень, свіжа прохолода дощу, чорнозем, прянощі з присутністю запаху паленого багаття.

Deep Sleep або Глибокий Сон

Deep Sleep або Глибокий Сон

Сорт конопель Deep sleep (Глибокий Сон) характеризується, як стабільний і фемінізований гібрид. Каннабіс був випущений за допомогою схрещування сортів: Northern Lights і Skunk. Результативність перевершила всі очікування. Насамперед, гібрид конопель відрізняється оригінальною генетичною властивістю. На другому плані каннабіс Deep sleep має багатющу і неоднозначну історію, про яку до цього дня сперечаються досвідчені селекціонери і гровери.

Характеристики конопель Глибокий Сон

Походження даного сорту конопель починається зі штату Каліфорнія в США. Для початку вирощували коноплю заради того, щоб домогтися її адаптації в приміщенні і в закритому грунті. Проте в певний момент виявилося, що вирощуючи методом відкритого простору, можна досягти непоганих результатів. При цьому було виявлено стрімке зростання вгору, яке досягало близько 110 см.

Основні параметри конопель Deep sleep

  • Повне цвітіння триває близько 45-55 днів;
  • Домінант - Indica;
  • ТГК - 20%;
  • Зростання - 80-110 см;
  • Рівень врожаю - 450-600 грам з 1 м².

Насіння коноплі Deep sleep: Вирощування і рекомендації

Серед позитивних сторін даного сорту неможливо не помітити відмінну врожайність і високий ступінь ТГК. В середині вересня можна збирати урожай. Колір триває 6-7 тижнів. Крім того слід зазначити, що в період цвітіння рослина має не нав'язливий аромат, що є безперечним плюсом, тому як не зацікавлює оточуючих.

Крім цього, каннабіс Діп Сліп вкрай малогабаритна рослина і була сформована для вирощування в закритому місці, як було раніше сказано. Ми рекомендуємо вам купити фемінізовані насіння конопель даного сорту, щоб ви відчули таїнство даної рослини.

Марихуана Deep sleep: Аромат і ефект

Сорт конопель Глибокий Сон має церебральний ефект зі слабким ароматним запахом.

Гірські лендрейси Mountain Power

Гірські лендрейси Mountain Power

Сорт каннабісу Mountain Power є гібридом, який стався від Hindu Kush.

У даному сорті переплітаються найрізноманітніші гени:

  • Гімалайські;
  • Афганські;
  • Пакистанські;
  • Індійські.

Характеристики конопель Mountain Power

Легко і просто можна здогадатися з назви даного сорту конопель, що в ньому безсумнівно домінує індіка, кущ має сильні потужні листя, темно-зеленого відтінку.

Той хто хоча б трішки захоплювався марихуаною зобов'язаний розуміти, що одурманюючий ефект - це тільки складова частина. Варто врахувати дуже важливий момент - це те, що конопля застосовується в більшості областей людської життєдіяльності. Більшість не усвідомлюють переважних плюсів конопель, наприклад, сорт Mountain Power застосовується в медичних цілях, чому ми і рекомендуємо вам купити насіння марихуани саме цього сорту.

Медичні властивості каннабісу Mountain Power

Насамперед рослина є лікарським «зіллям». Внаслідок сильного впливу марихуани можна зменшити дозу заради зняття або зменшення гострого болю. В результаті куріння даного сорту, людина зможе звільнитися від подібних фізіологічних труднощів таких як: блювота, головні болі, стрес.

Каннабіс Mountain Power може допомогти відпочити, отримати здоровий сон, пробуджує апетит. Так само застосовується в якості сировини для конопляного масла, яке багатогранно по-своєму корисне для організму.

Насіння коноплі Mountain Power: Вирощування і рекомендації

Кущ Mountain Power не великого росту, 115-130 см. Високий рівень ТГК може порадувати, навіть найбільш критичних і принципових гроверів. Етап цвітіння триває приблизно 45-50 діб. Урожай досить плідний, який можна вже зібрати по закінченню вересня.

Аромат і ефект марихуани Mountain Power

Аромат сорту марихуани Mountain Power просто чудовий. Присутня суміш сандалового дерева і Чарас. Впливає спокійно і споглядально. Добре підійде для тих, хто погано засинає і страждає неспокійним сном.

Сорт схожий на ялинку Yolka (Spruce)

Сорт схожий на ялинку Yolka (Spruce)

Сорт конопель Yolka (Spruce), зовні більше схожий на новорічну ялинку, де видніється велика кількість шишок і смол. Такий факт порадує будь-якого гровера, який завжди може зайти на ganjaseeds.org і купити насіння конопель Yolka (Spruce). Така рослина надасть море задоволень. Каннабіс володіє шишками, які покрили всі гілки і щедро всіяні смолою.

Вирощування і характеристики конопель Yolka

Період цвітіння відбувається 8 тижнів, урожай прекрасний, можна зібрати 500-600 грам з 1 м².

  • Зростання трави 70-120 см;
  • ТГК становить 22%;
  • Вирощування проводиться всіма способами;
  • Переважно Indica.

Ароматні якості і вплив марихуани Yolka

Марихуана Yolka має сильний солодкуватий присмак. Ароматний запах сандалу, зрілих ягід, дивовижних спецій.

Ефективність сорту конопель вкрай міцна і заспокійлива. Приймаючи цей сорт каннабісу, можна відчути в собі мирну і розслаблену сторону себе, проте не вимкне від реальності, що приємно.

Hash Passion від лондонського гровера

Hash Passion від лондонського гровера

Медичне використання марихуани

Сорт Hash Passion є ліками, які полегшують біль різного характеру, використовується в хіміотерапії, відмінно діє проти безсоння, анорексії, тривожності.

Марихуана Hash Passion: Аромат і ефект

Конопля Hash Passion - це спеціальний гібрид, розроблений лондонським гровером, який був виведений з чистої indica Марокканського штаму. Даний сорт каннабісу Hash Passion - це дуже смолиста рослина, з якої капає і сочиться «нектар».” Хеш пристрасть” має великі, круглі бруньки, які повністю покриті трихомами. Це потужний і одночасно маленький кущ з сильнодіючим ефектом, завдяки високому вмісту ТГК.

Короткі характеристики конопель Hash Passion

Генетика у насіння конопель Hash Passion відмінна. Прабатьком став прекрасний сорт Morrocan. Оптимально знадобиться для того, хто любить перепочити з трубочкою гашишу, відчути повну релаксацію в простому і повітряному димі, забути про будні і робочі питання. Досвідчені гровери рекомендують купити фемінізовані насіння конопель даного сорту. Ви здивуєтеся естетичній красі рослини і її унікальним властивостям, характерним запаморочливою індікою.

Насіння коноплі Hash Passion: Вирощування і рекомендації

Дивно що штам з таким неймовірним потенціалом проходить близько 7-тижневий період цвітіння. У приміщенні сорт необхідно годувати поживними речовинами і дати їм тверду 2 тижневу витримку. Дуже добре підходить для вирощування в закритому грунті. Життєстійка рослина Hash Passion також відмінно вирощується на відкритому повітрі. Після короткого періоду цвітіння, сорт коноплі дає урожай 350 грам з одного куща. У відкритому грунті врожай збирають з кінця вересня і до середини жовтня, при цьому продуктивність становить 450 або навіть 600 грам з 1 м².

Основні параметри конопель Hash Passion

  • Класифікація: Індіка 100%;
  • Батьки: Марокканська індіка;
  • Зростаюче середовище: індаур, аутдор;
  • Час цвітіння: 7 тижнів;
  • Зміст ТГК в діапазоні від 18% до 20%.

Штам Hash Passion на смак як окрошка. Очікуються сильні «удари» на видиху, які тривають більше години, після чого можете не спати ще довгий час. Hash Passion - це серйозний сорт з тенденцією залишити вас заблокованим на дивані.

Hard Day або Важкий День

Hard Day або Важкий День

Якщо заявляти про факти, які оповідають про сорт конопель Hard Day (Важкий День), в такому випадку можна відзначити, що ця рослина є індікою. Сорт вміщує в собі потужну силу домінуючого гена, при цьому має 20% сатіви.

Насіння коноплі Hard Day: Вирощування і рекомендації

Необхідно зауважити, що під час залицяння за марихуаною Hard Day, рівень вологості не повинен бути вище 55%. Не дотримання цього правила, вкрай небезпечно для рослини, це дуже важливий момент для вирощування даного сорту конопель. Hard Day досить не вибагливий і має можливість вирощуватися як в закритому приміщенні, так же і у відкритому грунті.

Час цвітіння триває близько 65-80 діб. Запах рослини не помітний - це означає, що виростивши дану траву на своїй території, не доведеться турбуватися з приводу сторонніх інтересів. Вирощування марихуани Hard Day підійде для всіх гроверів різного рівня професіоналізму, чому і рекомендуємо вам купити насіння марихуани даного сорту.

  • Без варіантів дасть прекрасний урожай, найвищої якості з чудовим ефектом;
  • Урожай можна збирати з кінця вересня і до середини жовтня;
  • Ступінь ТГК досить висока.

Лікувальні властивості марихуани Hard Day

У медицині Hard Day застосовується в широких масштабах. Може занурювати в млявість і спокій, внаслідок цього застосовується для тих, у кого виникли труднощі зі сном і головними болями.

Аромат і ефект Hard Day

Присутній розслабляючий ефект з відтінками переважно індіки. Аромат рослини солодко-перцевий, що сподобається любителям «золотої середини».