Jack Herer - це найбільш прекрасний сорт конопель, з наявних в даний час. Даний штам став сьомим переможцем Кубку Канабісу в історії.

Зміст

Jack Herer – легендарний сорт-переможець

Jack Herer – легендарний сорт-переможець

Сорт Jack Herer (Джек Херер) до такої міри затребуваний, що є загальноприйнятим лікувальним знаряддям. Його можна придбати згідно з рецептом в кожній голландській аптеці, як медичний сорт каннабісу. JackHerer - єдиний сорт з улюблених штамів безлічі хворих.

Походження конопель Jack Herer

Цю рослину названо в данину пам'яті знаменитого творця, складаючого про коноплі - Джека Херера. Цей сильний письменник і активіст спільноти, всупереч різноманітним заборонам, був вельми відомим. Він створив першу в подібному роді загальновизнану службу, як «The Emperor Wears No Clothes».

Сам Херер заявляв, що конопля в абсолютно всіх власних конфігураціях, завжди була затребуваним ресурсом для людей. Ми рекомендуємо купити насіння марихуани Джек Херер, щоб самостійно відчути магію і лідерство даного сорту. Його вплив справить на вас запам'ятовуючий ефект, і насолоду.

Основні характеристики конопель

Сорт Jack Herer об'єднує спекотний присмак і запах Sativa, а також високий вміст смол Indica. Бруньки практично усіяні смолою, в них проглядаються непоказні, але в той же час блискучі, маленькі листочки. Основні листя на стовбурі великі, схожі на лопаті пропелери. «Генетична начинка» даного сорту зумовила неперевершену зовнішність, і яскравий потужний ефект.

Багато гроверів вже давно записали даний сорт в улюбленці, і насолоджуються культивуванням всупереч законам. Рослини відрізняються стрімким цвітінням і досить малогабаритними, густими, круглястими смолистими шишками. Кущ, коли зростає, виглядає чудовим, здоровим, висотою часом більше метра.

Ароматні якості і ефективність

Сорт Jack Herer згідно присмаку, наскільки дивно б це не звучало, схожий на сніг. Дим може здатися на перший погляд холодним, і залишає вражаючий присмак солоденького грейпфрута.

Ladyburn 1974 – стрейн з чудовим урожаєм

Ladyburn 1974 – стрейн з чудовим урожаєм

Світ каннабісу різноманітний і цікавий, внаслідок цього розглядаючи будь-який сорт окремо, ми завжди зможемо відшукати в ньому, щось нове, і не типове по відношенню, до інших представників конопель. В даний момент йде мова про сорт каннабісу Ladyburn. Виник він, коли з'єднали Jack Herer x Ice Dream.

Основні характеристики конопель

З'явився прекрасний сорт, який отримав у спадок кращі ознаки від своїх батьків: відмінний урожай, і високий ступінь ТГК, що досягає майже 23%. Даний чудовий коефіцієнт, залишить задоволеним навіть самого обізнаного покупця. Тим більше що, урожай вразить своєю чудовою, і продуктивною. якістю: з 1 м² можна зібрати до 900 грам.

Відмінно годиться для початківців, і для бувалих коноплярів. Тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Ladyburn. Даний сорт дозволить вам отримати незамінні знання, і незабутнє задоволення.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Індіка є домінантним генетичним спрямуванням, в складі даного штаму. Досягає рослина середнього зросту, це зручно, особливо коли гровер не бажає притягати, до власної марихуани, зайвий інтерес. Є досить універсальним в культивації, не викликає надмірної уваги. Нерідко застосовується для лікарських цілей, для того, щоб зняти перенапруження. Ростити можна як у відкритому грунті, так і в закритому приміщенні.

Ароматні якості і ефективність

Говорячи про ефект даного сорту, потрібно зауважити, що спочатку він має положення сильного і трохи провокуючого впливу. Проте, з часом розмірено перетікає в заспокоєння, і дарує відчуття спокою і безпеки.

Somango – для любителів тропічних фруктів

Somango – для любителів тропічних фруктів

Сорт конопель Somango є підходящим для всіх, завдяки тому, що у даної рослини гілки широко розташовані один від одного, характерна риса її незвичайної генетики. Для цього штаму можна використовувати конструкцію SOG, проте вам постійно доведеться стежити, як збільшуються гілки, листя і суцвіття.

Основні характеристики конопель

Somango це прекрасний вибір, як для початківців, так і для старанних садівників.

  • Походження: крос Jack Herer і Big Skunk Korean;
  • Аромат: представляється в смаку активним і фруктовим. В основному домінують ноти плодів;
  • Ефект: наснаги, бажання, зростання, творчі думки;
  • Сорт: 75% Indica 25% Sativa.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Для даного сорту марихуани «море зелені» є типовим видовищем, проте не забудьте про те, що розгалуження і рівень, зобов'язані постійно контролюватися. Запашний і апетитний димок Somango приносить насолоду, і це чудово піднімає внутрішній дух, а в подальшому активізує мозок, до розумової ініціативності.

Ароматні якості і ефективність

Після куріння ви не станете овочем як з окремими сортами конопель. Навіть, навпаки: з'явиться відчуття ейфорії і оптимізму. Somango є дивним сортом конопель. Також даний сорт каннабісу може стати чудовим ривком для того, щоб приступити до зачаття нових і неповторних штамів.

Jack - яскрава новинка

Jack - яскрава новинка

Конопля Jack (Джек) - свіжий реліз в нашому магазині і яскрава новинка. Даний регулярний сорт, пробився на ринок з давніх часів за рахунок свого власного дивовижного врожаю.

Основні характеристики конопель

Високоякісні густі шишки і насичена смола, рясно насичують рослину природними мікроелементами. Міць Джека повалила багатьох гроверів в переконаннях про каннабіс, чому ми і рекомендуємо купити насіння марихуани даного сорту. Ви зможете оцінити пікантність і насиченість рослини з усіх її сторін.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Радимо надати даній рослині потужне освітлення, так як теплі промені світла для неї дуже важливі. Вирощуючи в індорі, стежте за ступенем вологості. Так як під час дозрівання, бутони уразливі по відношенню до води. Надмірна вологість може викликати грибок і навіть цвіль, внаслідок, можна втратити довгоочікуваний урожай.

Ароматні якості і ефективність

Присмак конопель Jack чимось схожий на паприку, свіжий, делікатний і плодовий. Даний штам типовий для фенотипу рослин Haze і Skunk. Джек домігся маси нагород, відповідно до цілого букету його властивостей.