У статті описано п'ять лемонних сортів конопель. Такі як Amnesia Lemon, Super Lemon Skunk, Super Lemon Haze, Lemon Kush, Lemon.

Зміст

Amnesia Lemon – призер Vincitore della Sativa Cup 2008

Amnesia Lemon – призер Vincitore della Sativa Cup 2008

Без перебільшення, штам Amnesia lemon, можна охарактеризувати як дивовижний. Завдяки домінантної сатіви, яка сформувала даний сорт, якості і риси дозволяють голосно заявити про затребуваність і ефективності Амнезія Лемон, серед гроверів різного рівня. Тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани даного сорту, щоб відчути чарівність і дивовижність від Амнезія Лемон.

Основні характеристики конопель

Період цвітіння становить 11 тижнів. Крім цього, цей сорт один з декількох серед сатіви, ступінь ТГК якого досягає 21%. Приділивши даній рослині трішки уваги, опіки та інтересу, в результаті отримаєте кущ незначного розміру, приблизно 1,5 метра. Виділяється сама рослина, великими і могутніми колами. Запах і присмак прекрасний - свіжість цитруса.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Рослина Amnesia lemon представляється регулярною і не вибагливою. Ростити можна як в розкритому місці, так і в замкнутому приміщенні. Завдяки своїм прекрасним характеристикам, не викликає особливого інтересу.

Відмінно згодиться як коноплярам зі стажем, так і гроверу-початківцю. Якщо людина витратить трохи свого часу, на цей знатний сорт каннабісу, його дії будуть виправдані і нагороджені прекрасним урожаєм.

Урожай, сорт Amnesia lemon, надає прекрасний, максимально можна зібрати 600 грамів з 1 м². Зможете приступати до збору врожаю в кінці жовтня. Стає ясно, що правильніше починати культивувати рослину, в першій половині весни.

Ароматні якості і ефективність

Ефект у даного сорту мозковий, він може підняти настрій і в разі якщо потрібно вийти з депресії. Використовувати даний сорт, стало також доцільно і в медицині.

Внаслідок чого, куріння даного сорту сприяє одужанню і позбавлення від багатьох недуг, які постійно вас переслідують. Крім того, потрібно сказати, що даний сорт став призером Vincitore della Sativa Cup nel 2008.

Super Lemon Skunk – переважно індіка

Super Lemon Skunk – переважно індіка

Сорт конопель Super Lemon Skunk з домінуючою індікою представлений сідбанком GanjaSeeds. Висока кількість смол дає зрозуміти, що рослина має відмінну і унікальну якість, а також відмінний урожай.

Основні характеристики марихуани

Бутони покриті трихомами так, що листя майже не видно. Цвітіння відбувається в періоді 55-65 днів. Високий рівень ТГК говорить сам за себе, наші гровери- споживачі сміливо рекомендують купити насіння конопель в сідбакну GanjaSeeds.

Рекомендації по вирощуванню конопель

Збір врожаю марихуани можна виробляти традиційно, починаючи з середини вересня і закінчуючи жовтнем на початку місяця. Існує можливість, якщо гровер, саджає з середини весни, то урожай буде неодноразовим.

Ароматні якості і ефективність

Дарує м'які домішки цитруса зі свіжими ароматичними і смаковими якостями. Ефект на вищому рівні, який надає розслаблення, гармонію, гарний настрій. Відмінно протидіє проти безсоння.

Super Lemon Haze – стійкий до жаркого клімату

Super Lemon Haze – стійкий до жаркого клімату

Марихуана Super Lemon Haze - це дуже популярний фотоперіодний і регулярний сорт каннабісу.

Основні характеристики конопель

Спадкоємець унікальної генетики Lemon Skunk і Silver Haze. Має величезну презентабельність в районах з жарким кліматом, обдаровує володаря великим урожаєм. За що і подобається досвідченим гроверам, які час від часу балують себе цим сортом. Вони також рекомендують купити насіння марихуани Супер Лемон Хейз.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

У разі якщо сформувати належні обставини, то рослина відцвіте за 11 тижнів і дасть приблизно 900 гр. врожаю. Кущі виростають з масштабними розгалуженнями, але не занадто високими.

Через щільності і продуктивності бутонів, іноді доводиться допомагати рослині, щоб вона не зламалася під вагою власних шишок. Тому використовуйте підпірки для гілок, щоб суцвіття встигли визріти повністю. Даний сорт воліє тепло, і спекотний мікроклімат. ТГК досягає ступеня максимально 20%.

Ароматні якості і ефективність

Присмак диму апельсиновий, запашний, властивий братам Haze. Під час вживання, під вплив потрапляє тіло і мозок, ефект чудовий. Викликає почуття натхнення і одночасного спокою. Це гармонійний вплив подобається досвідченим гроверам, і новачкам в коноплярстві. Використовують в терапії для зняття симптоматичного болю, активізує здоровий апетит.

Lemon Kush – виділяється тривалим етапом цвітіння

Lemon Kush – виділяється тривалим етапом цвітіння

Конопля Lemon Kush виділяється великим розміром і досить тривалим етапом цвітіння, а власне: з 9 до 12 тижнів.

Основні характеристики конопель

Lemon Kush - найчудовіший сорт, спочатку добився популярності завдяки смаковим якостям і аромату диму, які особливо виражаються, якщо його посадити в розкритому місці. Цей сорт конопель передбачає собою крос сортів MasterKush і LemonJoy. Збирати врожай цього сорту правильніше буде в жовтні.

Застосування марихуани в медицині

Звертаємо вашу увагу, що сорт LemonKush - це сорт цілющої марихуани, зовсім не взаємопов'язаний з наркотиками.

Ця чудотворниця конопель, крім як з безсонням, веде боротьбу з подальшими труднощами:

  • М'язова напруженість,
  • Больові відчуття,
  • Недолік або зменшення апетиту,
  • Хвилювання, стрес,
  • Використання при СНІДі,
  • Використання при захворюванні Паркінсона,
  • Глаукомі.

Завдяки використанню даного сорту конопель, хворі з перерахованими вище патологіями, швидше заспокоюються і засинають. Домінуюча лінія - індіка, яка з інтенсивним впливом виліковує людину від багатьох поширених хвороб. Ми рекомендуємо купити насіння марихуани Лемон Куш, і виростити її, як прекрасну зціляючу рослину, доступну тільки вам.

Ароматні якості і ефективність

Містить вкрай високий ступінь ТГК, дає хворим не тільки "високий" церебральний вплив, але пов'язану слідом за тим розслабленість, яку підносить інша генетична частка сатіви.

Ефект звільняє від нав'язливих станів хвилювання, а також стресу, і затяжної перевтоми. Однак потрібно розуміти, що LemonKush орієнтований на заспокоєння, тому може з'явитися відчуття тяжкості і сонливості. Внаслідок чого рекомендовано вживати даний лікувальний сорт у вечірній час.

Lemon – той самий лимонний сканковий фенотип

Lemon – той самий лимонний сканковий фенотип

Конопля Lemon - фотоперіодний, регулярний сорт марихуани, відрізняється сильним лимонним присмаком. Має власний неперевершений і неповторний імідж, підкоривший у закоханість багатьох гроверів.

Ця цитрусова цедра, яка так солодко охоплює під час куріння, полонить навіть самого норовистого цінителя каннабісу. Тому ми рекомендуємо купити насіння марихуани Лемон, щоб ви змогли насолодитися свіжістю лимонного дерева, що відчувається в даному сорті конопель.

Основні характеристики конопель

Даний штам виведений, з підтримкою гена Skunk # 1. Рослина правильної структури, хоча, шишки не смолисті, і не усіяні трихомами. Потрібно відзначити, що відсутність ознак смолянистої фактури - не є поганою ознакою, це просто особливість генотипу і фенотипу рослини.

Рекомендації по вирощуванню каннабісу

Годиться для культивації в аутдорі, а також в індорі, хоча необхідно здійснювати тотальний контроль ступеня вологості, при вирощуванні даного сорту. Суцвіття не люблять води, тому бережіть свої кущі від цвілі, і грибка.

Ароматні якості і ефективність

Його сильні сторони - це сильний ефект, солом'яний запах, і привабливий присмак. Вони і роблять даний сорт ексклюзивним і вкрай рідкісним.