Журнал JahPub став доступнішим

Журнал JahPub в подарок

Інтернет магазин GanjaSeeds не втомлюється радувати своїх покупців новими сюрпризами і акціями. На честь травневих свят, під час купівлі товарів від 20 євро Ми даруємо Вам журнал JahPub в подарунок. JahPub - корисна і розважальна інформація про культивацію конопель, цікаві новини зі світу канна культури, захоплюючі історії гроверів і не тільки.

Нагадаємо, що JahPub - перший Український журнал, в якому друкуються огляди різних стрейнів селекційної коноплі, а також розкриваються тонкощі і секрети отримання високих врожаїв. Покупців, які тільки починають свої перші кроки в пізнанні культури грову в закритому грунті, очікують поради професіоналів зі збору боксу і різних варіацій освітлення. Любителі застосовувати «ганжу» на кухні знайдуть рецепти страв з канабісу, а «бувалих садівників» чекає цікаве «чтиво» з якісними фото. У номерах видання можна погортати гроурепорти досвідчених «ботаніків», дізнатися про різні добрива і перейняти багаторічний досвід.

Тим гроверам, хто ще не знайомий з гідропонікою представиться можливість пізнати її ази «від А до Я», а також познайомитися з таким «звіром» як «Біопоніка». Творці журналу зробили все можливе, щоб задовольнити інтерес кожного гровера і любителя конопель.

Підтримка наших партнерів, а також всіми улюбленого форуму GanjaLive дала можливість зробити подарунки у вигляді журналів з 2-го по 8-ий випуск:

При замовленні будь-якого товару в нашому магазині, з чеком від 20 євро і вище, ви отримаєте в подарунок журнал.

  • При замовленні на 20 євро - 1 журнал JahPub в подарунок;
  • При замовленні на 40 євро - комплект з 3 журналів JahPub в подарунок;
  • При замовленні на 65 євро - комплект з 5 журналів JahPub в подарунок
  • При замовленні на 85 євро - комплект з 7 журналів JahPub в подарунок

Акція діє тільки для покупців з України.

З повагою,

команда GanjaSeeds