С 14 по 24 июня в интернет-магазине Ganja Seeds будет действовать 50% скидка на семена конопли автоцветущих феминизированных сортов и, внимание, на споровые отпечатки «волшебных» грибов!

Скидка 50% на семена конопли и споры грибовСкидка 50% на семена конопли и споры грибов

Чому варто замовити насіння конопель auto feminised?

Відповідь дуже проста. Купуючи цей посівний матеріал, гроверу не буде потрібно вистежувати «чоловічі особини» на своїй плантації, оскільки всі горіхи даної категорії дають виключно жіночі сходи! І головна перевага автоквітів - коротка вегетація і самостійний перехід рослини в фазу цвітіння незалежно від світлового режиму!

Серед акційного насіння конопляр зможе знайти свій улюблений стрейн або підібрати новий, який підійде для умов домашнього гроубокса, теплиці або відкритого грунту. У категорії знайдуться горіхи для професіоналів і для новачків на гроверському шляху.

За умовами даної акції кожен бажаючий може купити споровий відбиток галюциногенних грибів всього за половину його вартості! В асортименті магазину Ganja Seeds етноботанік знайде як найпопулярніші, так і рідкісні штами!

Давно мрієте поринути в чудовий світ своєї свідомості, розкрити і вивчити іншу реальність? З 14 червня ви можете замовити грибні відбитки і виростити власних «провідників» в таємничий всесвіт свого «Я».

Ganja Seeds піклується про своїх клієнтів і робить все для того, щоб покупки були доступні кожному. Оформляючи замовлення, ви можете вибрати найбільш підходящий варіант доставки поштового відправлення, а також підібрати зручний спосіб оплати! Швидкість відправлення посилки буде залежати від оперативності вашої оплати.

Встигни першим замовити елітне насіння канабісу та купити якісний грибний відбиток з 50% знижкою!