Ganjalive Cup – це один з наймасштабніших конкурсів, організований нашою старою / молодою командою. Ми виступаємо лише організаторами і спонсорами цього унікального заходу в області гроувінга (інноваційного рослинництва) так всіх знайомих нам чудових і унікальних рослин.

Ganjalive Cup 2015 - Indoor


Переможців обираєте лише тільки Ви, тобто всі зареєстровані учасники нашого порталу. Учасником конкурсу може стати будь-який зареєстрований користувач, який написав 10 + повідомлень на форумі. В цьому році ми вирішили зробити кілька номінацій, за які звичайно доведеться поборотися, адже беруть участь кращі серед кращих, але й приз буде дуже і дуже хороший. Пора міняти стереотипи, адже і новачки виграють з першого разу! А що заважає Вам?

 
Хто може голосувати?
 
Голосувати можуть всі зареєстровані користувачі порталу GanjaLive.org, які мають не менше 10 повідомлень ("фейс-контроль" створений для боротьби з "клонами"). Голосувати кожен користувач має право один раз.
 
Як взяти участь в Кубку?
 
1.Створіть гроурепорт у відповідній категорії:

Репорти в закритому грунті

Гідропоніка

Репорти в міні боксах

Гроурепорти на грунті

Гроурепорти на органіці

Гроурепорти "Автоквітучих" рослин

Гроурепорти новачків

2. До 30 листопада потрібно встигнути розмістити гроурепорт в клубі відповідно з правилами.

3. Виграти можна тільки мислячи креативно, але вирішальними факторами стануть якісні фотографії, яких повинно бути не менше 20.

Якщо у мене були репорти в клубі раніше?
 
Ми не проводили конкурс в 2014 році, тому вирішено було зробити допуск учасників з репортами за 2014 рік включно. Обов'язковою умовою для участі в конкурсі, є фактори відповідності оформлення репортів за правилами.

 

Які гроурепорти можуть взяти участь в Кубку GanjaLive 2015 році?
 
В GanjaLive Cup 2015 беруть участь авторські оригінальні гроурепорти, оформлені з 1 січня 2014 року по 30 листопада 2015 року. Якщо у вас є репортаж на іншому ресурсі і він оформлений з 2014 року, він так само може брати участь в кубку GanjaLive.org
ВИКЛЮЧЕННЯ З ПРАВИЛ! Брати участь в кубку можна з урожаєм будь-якого року. Головне, щоб репортаж з урожаєм минулих років був вперше розміщений на GanjaLive і не публікувався на інших ресурсах раніше!

 Скільки часу дається на оформлення гроурепорта?
 
Репорт можна змінювати і доповнювати до початку голосування - 30 листопада.

 
Що робити, якщо врожай не дозрів до початку голосування?
 
Незавершені гроурепорти можуть взяти участь в кубку в тому стані, в якому вони знаходяться на момент початку голосування, або взяти участь в GanjaLive Cup наступного року (в цьому випадку репортаж необхідно зняти з участі в GanjaLive Cup 2015). Цей варіант дозволяє закінчити репортаж і збільшити ваші шанси на перемогу в наступному році.

Що я можу виграти?
 
В номинації Ganjalive Cup 2015 - Indoor три призових місця:

 1 місце: 300 доларів і сертифікат на покупку в магазине GanjaSeeds на суму 100 доларів.

   2 місце: 100 доларів і сертифікат на покупку в магазине GanjaSeeds на суму 100 доларів.

3 місце: сертифікат на покупку в магазині GanjaSeeds на суму 100 доларів.

 
Можна приймати участь в декількох номінаціях одразу?
 
Вы можете приймати участь в декількох номінаціях, але зайняти призове місце можна тільки в 1 основній номінації або в 1 спецномінації.

 
Як буде проходити голосування?
 
Вибір переможців буде проходити наступним чином:
 
В період з 1 грудня по 30 грудня проходить голосування спільноти за 3 кращі роботи в категорії GanjaLive Cup 2015 - Indoor

В цей же час, паралельно, будуть виявлені переможці всіх номінацій.
 
31 грудня будуть оголошені переможці фіналу – володарі 1, 2 і 3 місця в категорії GanjaLive Cup 2015 - Indoor.

 
 
Навіщо мені брати участь в GanjaLive Cup 2015?
 
Крім грошових призів і якісного насіннєвого матеріалу, Ви отримуєте загальне визнання в рядах гроверів. Ми очікуємо велику кількість учасників, і саме ви можете стати головним власником кубка! З Вашої згоди і СідБанку GanjaSeeds,  фотографії будут представлені в каталозі магазина і на виставках Європейського масштабу.

 

Правила розміщення Гроурепорта:
 
З інструкцією оформлення можете ознайомитись в цій темі!
 
Бажаємо всім успіху!
 
З повагою, GanjaLive