Щорічне змагання природної краси від найбільшого російськомовного канна-ком'юніті GanjaLive давно і міцно закріпила за собою статус головного тематичного змагання, де дійсно все прекрасно: чарівна рослина канабіс та ще більш привабливе жіноче тіло. Погодьтеся, складно відшукати «дует», який привертав би гровера сильніше.

«GanjaStyle Ню Осень 2021» - самый пикантный конкурс года стартовал!


За традицією, кожен наступний конкурс - це обов'язкове збільшення призового фонду, а значить, кожен переможець отримає ще більш апетитні за своїм розміром сертифікати на придбання товарів.

Генеральний спонсор конкурсу «GanjaStyle Ню Осінь 2021» - інтернет-магазин GanjaSeeds і портал GanjaLive знову підвищили ставку за призові місця.

Призовий фонд 600 $

Трійка переможців отримає сертифікати на суму:

1 місце - 300 $

2 місце - 200 $

3 місце - 100 $

І це ще не все! Приз глядацьких симпатій чекає своїх володарів. На розсуд спонсорів виберуться учасники, які також отримають призи!

Умови конкурсу

Вимоги до фото

Все досить просто, проте проговорити всі елементи необхідно. На фотознімку обов'язкова присутність:

  • дівчата в ню-стилі;
  • растіхи або курильного аксесуара для марихуани, сухого стаффа або що вам здається відповідає тематиці канна-ком'юніті;
  • одного «живого» підпису із запропонованих на вибір: GanjaLive 2021, GanjaStyle Ню Осінь 2021, GanjaStyle Ню 2021 *

* - під «живим» підписом мається на увазі написаний від руки, викладений будь-якими елементами. Неприпустимо використання фотошопу або інших графічних програм.

Реєстрація та участь

Звичайно, ви повинні бути зареєстровані на форумі GanjaLive. Це і буде умовний допуск до змагання. Далі просто відправляєте адміністратору форуму (Slavira) свої конкурсні фотографії в особисті повідомлення і отримуєте номер учасника (нікому його не повідомляйте).

За результатами подальшого голосування і будуть визначені всі переможці. Прийом заявок на участь триватиме до 30.11.2021. Час є, але краще поспішити. Як тільки ви отримаєте номер учасника, знімки будуть опубліковані у відповідній темі форуму. Організатори ставлять в основу красу і естетику, тому перемогти можуть, як абсолютні дебютанти, так і багаторічні учасники форуму.

Шикарні призи, атмосфера зачарування і серйозна боротьба за перемогу - ось що чекає в найближчі три місяці учасників і учасниць.

Поспішайте стати головним експертом ню-канна-тематики і отримаєте значне заохочення за свою ідею!

Тисни, щоб взяти участь в конкурсі!