Найбільша російськомовна канна-спільнота GanjaLive стала регулярним майданчиком для багатьох сідбанков, що заохочують своїх клієнтів і користувачів форуму за активність у розвитку глобального ком'юніті. І всіх читачів чекає ще один прекрасний івент з безкоштовною роздачею насіння конопель усім бажаючим!

GanjaSeeds і GanjaLive роздають подарунки цілий місяць!

Протягом решти літніх днів, аж до 31 серпня, форумчани зможуть на безоплатній основі отримати високоякісне насіння від зазначеного сідбанка абсолютно безкоштовно!

Просто виконайте три найпростіших умови, витративши пару хвилин:

Погодьтеся, нічого складного.

Після цього залишиться тільки залишити заявку: у відповідній темі форуму, особистим повідомленням адміну Slavira, або на e-mail: admin@ganjalive.website, з обов'язковим зазначенням посилання на гроурепорт і підтвердивши підписку на канал Ganja Chanel.

Кількість акційного посівного матеріалу визначає спонсор, в особі сідбанка GanjaSeeds. Однак пам'ятаючи про щедрість компанії, можна сміливо говорити про значні можливості та доступності.

Увага! Перші сто учасників отримають насіння не просто безкоштовно, організатори оплатять навіть доставку! Тому покваптеся!

Для інших користувачів, сємки також будуть безкоштовні, але доведеться сплатити послуги поштової служби. Розмір залежить від країни одержувача і розраховується індивідуально. Для прикладу, в Україні це обійдеться в символічні 100 грн, а в Росії 350 рублів.