Подібне словосполучення могло б стати слоганом для інтернет-магазину GanjaSeeds. Адже воно відмінно відображає всі прагнення сервісної служби компанії. Раді повідомити всім жителям Росії, що тепер швидкість доставки збільшиться в рази, а для жителів віддалених регіонів навіть на порядок.

Доставка стала быстрее, комфортнее, доступнее!

З цього моменту всі посилки від GanjaSeeds по території Російської Федерації здійснюються першим класом. Що це означає? Пріоритетність авіаперевезень, а не наземного транспорту там, де це доречно. Очевидно, що доставка в умовний Хабаровськ або Владивосток стане неймовірно швидкою.

Як і раніше, у клієнтів буде можливість відстежувати замовлення за номером трекера. А ще, при отриманні у відділенні ви точно забудете про черги. Ваша пріоритетність, як клієнта, позначена на кожному етапі доставки! Додатковий бонус - посилена конструкція посилки. Що повністю виключає будь-які пошкодження. Користуйтеся розширеними можливостями із задоволенням і без додаткових витрат!

Для жителів непідконтрольних Україні територій Донбасу, інтернет-магазин демонструє свою лояльність і відновлює постачання всім бажаючим. Ганджа об'єднує! Просто оформляйте замовлення, а всю іншу роботу виконає наша команда!