Вітаємо тебе! Напевне, ти початківець-садівник, а може майстерний гровер або просто ентузіаст, чию голову неодноразово відвідували світлі думки про власний бізнес в мережі інтернет. Якщо ти дійсно втомився від постійних походів на роботу і з кожним роком починаєш все частіше замислюватися про свою справу, а в мріях спливають образи, пов'язані з улюбленим хобі з вирощування канабісу, то у нас є що запропонувати. GanjaSeeds - найвідоміший сідбанк на всьому пострадянському просторі. Наші магазини елітного насіння конопель сьогодні відкриті в Іспанії, Грузії, Україні, Росії і Казахстані. Тисячі задоволених гроверів вибрали нас як кращого з кращих. Гучне ім'я і якісний товар - благодатний грунт для запуску своєї справи, чи не так?

Делай бизнес вместе с GanjaSeeds

Історія

Зовсім недавно, в 2008 році, наша команда почала робити перші кроки у виведенні нових стрейнів канабісу на основі рідкісних класичних сортів і лендрейсів, знайдених в Африці, Бразилії, Афганістані, Ямайці та Мексиці. Кваліфіковані селекціонери постійно вдосконалювали свої навички шляхом обміну досвідом із зарубіжними колегами. Вони розробили унікальну методику виведення нових штамів і їх стабілізації. Пропоноване насіння конопель від сідбанка GanjaSeeds - 100% F1 гібриди, які мають свої унікальні і неповторні характеристики, відрізняються багатим ароматичним букетом, зовнішніми даними і впливом.

На сьогоднішній день ми займаємо лідируючу позицію серед всіх інтернет-магазинів з продажу насіннєвого матеріалу, маємо свій форум, присвячений канабіс культурі і ентеогенам, а також є спонсорами "Кубка канабісу від GanjaLive" і багатьох інших конкурсів. Під нашою егідою випускається перший в Україні журнал про коноплі JahPub. Володіючи достатніми знаннями і досвідом, ми відкриваємо двері для нових партнерів, які бажають поліпшити своє фінансове становище і побудувати "бізнес для душі" разом з сідбанком з високою репутацією і командою досвідчених генетиків.

Що ми пропонуємо

З кожним роком все більше країн світу змінюють юридичний статус марихуани. Вже давно позаду ті часи, коли про "легалайз" можна було тільки мріяти, а єдиною країною, де можна було загорнути першокласний косячок, була Голландія. Сьогодні cannabis декриміналізувати в більш ніж 40 країнах! Дані відомості свідчать не тільки про те, що все більше хворих отримають якісні ліки, даровані самою природою, а й зростаючий попит на елітне насіння cannabis. А де є попит, має бути і якісна пропозиція.

Наші фахівці розробили унікальну програму, згідно з якою, ви можете замовити насіння конопель за оптовою ціною і налагодити свою справу з їх продажу. Ми підтримаємо Вас на будь-якому етапі і відповімо на всі питання, що цікавлять. Як привітальний бонус усім партнерам випаде унікальний шанс посилатися на походження свого товару. Тобто, практично ви стаєте власником франшизи від GanjaSeeds.

На даний момент ми раді запропонувати наступний оптовий прайс:

Фемінізоване насіння конопель:

  • 77 насінин - 119,97 євро;
  • 477 насінин - 569,97 євро;
  • 777 насінин - 749,97 євро.

Даний посадковий матеріал має високий відсоток схожості (99%) і гарантовано дає тільки жіночі сходи.

Автоквітуче фемінізоване:

  • 77 насінин - 149,97 євро;
  • 477 насінин - 667,97 євро;
  • 777 насінин - 899,97 євро.

Це насіння стане справжньою знахідкою для початківців-садівників. Воно дасть стійкі до захворювань і невибагливі сходи, які мають здатність переходити в фазу цвітіння незалежно від тривалості світлового дня. Рослини будуть готові до харвесту вже через 60-70 днів від висадки в грунт. Урожайність автоквітів трохи кульгає, але можливість знімати до 4-х урожаїв за сезон з лишком перекриває цей недолік.

Менше одного євро за насінину!

Купивши від 1000 насінин, підприємець виявить, що один "горіх" буде коштувати всього 0,75 € (feminised seeds). Ринкова ціна однієї насінини - від 2,5 €, тому нехитрий розрахунок покаже прибуток понад 200%.

Щоб замовити елітне насіння конопель за оптовими цінами, майбутньому партнеру необхідно зв'язатися з менеджером магазину і отримати у нього повну інформацію по даній програмі. Насіння конопель поставляється тільки розсипом, що створює сприятливий клімат для створення власного, оригінального дизайну упаковки. Бізнес з GanjaSeeds - то, що ти давно шукав!