Осінь з GanjaSeeds — це магія і феєрія початку нового сезону, часу, коли ми можемо потішити гроверів чимось по-справжньому особливим. Насолодіться цією чарівною порою року разом з нами! 


Пориньте у світ неперевершеної селекції, стабільної генетики, неймовірних смаків, яскравих ароматів і незабутніх відчуттів з неймовірною знижкою 25% на усі категорії насіння з нашої колекції найкращих сортів канабісу. 

Так-так, ви не помилилися, 25% на все, що ви тільки побажаєте! Поспішайте, часовий проміжок нашої унікальної пропозиції обмежений і вкладається у стислий термін з 9 по 11 жовтня. Ваш секретний ключ активний протягом трьох днів 

Промокод GS101023


Просто введіть його під час оформлення замовлення і широко відчиніть двері у світ дивовижної рослини, що щедро винагороджує за працю і турботу надзвичайними враженнями!

Цей світ прекрасний, і він вартий того, аби досліджувати його у всіх його проявах. Не втрачайте нагоду зануритися у чарівний всесвіт канабісу. Відвідайте наш сідшоп саме зараз і скористайтеся цією ексклюзивною пропозицією. Зробіть чарівну осінь по-справжньому особливою в компанії з GanjaSeeds!